|
|
|
Szukam dobrego adwokata do spraw rodzinnych, jeśli ktoś ma sprawdzonego poproszę o namiar.. dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pan MATERKOWSKI ZBIGNIEW polecam
|
|
|
|
|
Ja polecam adw. Szymon Psonka, moją sprawę poprowadził bardzo szybko i sprawnie, a przede wszystkim niedrogo. Polecałam go też mojemu koledze, który również był bardzo zadowolony
|
|
|
|
|
Polecam adwokat Annę Cudną, bardzo dobry adwokat.
|
|
|
|
|
Wszyscy dobrzy. A po procesie człowiek się orientuję że na dobrą sprawę sam mógłby to ogarnąć i zaoszczędzić tysiące.
|
|
|
|
|
.. no nie , sam człowiek nie może ogarnąć pewnych rzeczy, sprawom towarzyszą emocje, trzeba mieć kogoś z zimnym spojrzeniem, kto zna i potrafi używać paragrafów ....
|
|
|
|
|
CYTAT Wszyscy dobrzy. A po procesie człowiek się orientuję że na dobrą sprawę sam mógłby to ogarnąć i zaoszczędzić tysiące. to bierz się za ten fach, pewnie na widok sędziego zapomniałbyś języka w gębie |
|
|
|
|
CYTAT a kto ci każe sponsorować, co ksiądz przychodzi do ciebie i żąda pieniędzy??? Dajcie sobie spokój, nie chcecie kościoła i dobrze a ja należę do kościoła i będę dawał pieniądze. Moje pieniądze i moja wola a wam goowno do tego. Po co tu piszecie jak nie chodzicie do kościoła i go nie nawidzicie. Może przenieście się na forum muzułmanów w Poznaniu tam można sobie poużywać. Czy Ty mnie śledzisz na tym forum? Widziałem się z dwoma sędziami w tym roku, miałem okazję odpowiadać przed nimi. Zwykli ludzie. Uwierz mi jak masz trochę oleju w głowie to dasz radę, no chyba że paraliżuje Cię majestat. |
|
|
|
|
Czy Ty mnie śledzisz na tym forum? Widziałem się z dwoma sędziami w tym roku, miałem okazję odpowiadać przed nimi. Zwykli ludzie. Uwierz mi jak masz trochę oleju w głowie to dasz radę, no chyba że paraliżuje Cię majestat. [/cytat]
|
|
|
|
|
CYTAT Czy Ty mnie śledzisz na tym forum? Widziałem się z dwoma sędziami w tym roku, miałem okazję odpowiadać przed nimi. Zwykli ludzie. Uwierz mi jak masz trochę oleju w głowie to dasz radę, no chyba że paraliżuje Cię majestat. aż dwóch? Jako świadek przyznam możesz zeznawać oczywiście z powagą, natomiast w sprawie cywilnej jak jesteś pokrzywdzony to musisz mieć doświadczenie i parę paragrafów znać a jak druga strona ma adwokata to może cię zagonić w kozi róg i sędzia wcale nie będzie po twojej stronie. Jeszcze cię kosztami obciąży. |
|