|
|
|
Bardzo nieprzyjemna dla oka i zbyt widoczna ochrona powinno to byc bardziej dyskretne ..mnie to bardzo zniecheciło Jak dla mnie to traktowanie klientów jak potecjalnych złodziei
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie ma monitoringu to ochrona musi sie pokazac
|
|
|
|
|
A no chyba ze tak
|
|
|
|
|
Ochrona zachowuje się wręcz komicznie.
Zastanawiałem się tylko, czy mają tyle kradzieży, czy może też ich premia/wypłata nie jest pomniejszana o straty z tytułu kradzieży.... Rzeczywiście dużo produktów delikatesowych - niedostępnych w innych sklepach. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Taka widoczna ochrona jest tylko przy otwarciu i czasem jeszcze przez pare dni. Chodzi o to, żeby potencjalni złodzieje którzy chcą wykorzystać dużą ilość klientów do kradzieży, na widok takich ochroniarzy, dali sobie spokój. Albo się bardziej postarali. To nie będzie na stałe.
|
|
|
|
|
Czy nadal tam tłumy, czy można już zajrzeć na spokojnie?
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
tłumy
|
|
|
|
|
byłam dzisiaj i frekwencja przeciętna
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Nie zwracaj uwagi na ochronę - taka ich praca, a przeszkadza to pewnie głównie tym którzy chcieli by coś "sprywatyzować"
Oburzacie się że złapią kogoś za przysłowiowego batonika.... tylko czy ktoś pomyślał ile takich batoników i innych towarów ludzie ukradną ? a to przecież sami prawi katolicy w stanie Łaski Uświęcającej. A niestety kradną !!!! i to niekoniecznie ludzie biedni. |
|
|
|
|
CYTAT Nie zwracaj uwagi na ochronę - taka ich praca, a przeszkadza to pewnie głównie tym którzy chcieli by coś "sprywatyzować" Nie zgadzam się. Nigdy w życiu nic nie ukradłem, a ja również jako pierwsze na co zwróciłem uwagę w tym sklepie to ilość i "jakość" ochroniarzy. Zdecydowanie ten punkt jest do poprawy. Po za tym sklep i asortyment na plus. |
|
|
|
|
moze po prostu chociaz jeden sklep wyciągnął wnioski po tym co sie dzialo w vivo czy w tesco
mim zdaniem ochrona na plus w koncu jak ktos nie ma niecnych zamiarów moze czuc sie spokojny |
|
|
|
|
CYTAT Nie zwracaj uwagi na ochronę - taka ich praca, a przeszkadza to pewnie głównie tym którzy chcieli by coś "sprywatyzować" Dobry ochroniarz to taki, który jest skuteczny i jednocześnie niewidoczny. Taki chodzący za mną "ogon" wzbudza we mnie odrażenie, bo czuję się wtedy jakbym był złodziejem mimo, że nic nie ukradłem. |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Uśmiałem się z określenia "dobry ochroniarz" widząc naszych miejscowych rycerzy
Jeszcze ze dwa tygodnie i będzie pełny monitoring - dyskretny ale i skuteczny , wtedy ochrona stanie się dyskretna niczym "secret service" |
|
|
|
|
CYTAT Nie zwracaj uwagi na ochronę - taka ich praca, a przeszkadza to pewnie głównie tym którzy chcieli by coś "sprywatyzować" Oburzacie się że złapią kogoś za przysłowiowego batonika.... tylko czy ktoś pomyślał ile takich batoników i innych towarów ludzie ukradną ? a to przecież sami prawi katolicy w stanie Łaski Uświęcającej. A niestety kradną !!!! i to niekoniecznie ludzie biedni. Swego czasu w pewnym Kościele podczas przyjmowania Komunii Św. klęcząc przed ołtarzem jedna drugiej zwinęła torebkę. Opisywały to gazety. Tak że z tymi w stanie łaski uświęcającej tak jak piszesz byłbym bardziej ostrożny |
|
|
|
|
A to nie jest jakaś plotka?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Temat o markecie a juz schodzi na religie i kosciół ludzie ogarnijcie sie...A wracajac do tematu chyba nikt nie lubi jak wchodzac miedzy półki zerka za nim ogolony typek ja czułem sie tam nieswojo mimo ze złodziejem nie jestem a jak nie maja sprawnego monitoringu i barierek to i tak ktos cos zawinie
|
|
|
|
|
"Polak to murzyn -tylko,że biały."
Śmiejecie sie z Vivo,że dzadki a tutaj ,że nieswojo bo karki. Mówicie po co równocześnie wiedząc,że kradną. Schizofrenia. Nie wszyscy lecz odsetek jest. Za ten odsetek cierpią wszyscy. Niestety polactwo ma dluga tradycje w przywlaszczaniu mienia. Problem nie tkwi w ochronie tylko w zepsutej tkance społecznej. "You fuckin' idiots turn jewellery store into Wild West and you wondering why the cops show up?" - Nice Guy Eddie. |
|
|
|
|
zbyt jasne, natarczywe światła, które czynią z obiektu bardziej fabrykę niż sklep, aż nieprzyjemnie tam być
|
|
|
|
|
CYTAT "Polak to murzyn -tylko,że biały." Śmiejecie sie z Vivo,że dzadki a tutaj ,że nieswojo bo karki. Mówicie po co równocześnie wiedząc,że kradną. Schizofrenia. Nie wszyscy lecz odsetek jest. Za ten odsetek cierpią wszyscy. Niestety polactwo ma dluga tradycje w przywlaszczaniu mienia. Problem nie tkwi w ochronie tylko w zepsutej tkance społecznej. Bla bla bla. Mnie we cywilizowanej, bogatej, zachodniej francji cofnieto z elecrerc bo wszedlem z malym plecakiem. W ktorym sklepie jest tak w Stalowej? Albo nawet w Polsce, bo ja sie nie spotkalem. |
|
|
|
|
CYTAT Nie zwracaj uwagi na ochronę - taka ich praca, a przeszkadza to pewnie głównie tym którzy chcieli by coś "sprywatyzować" Oburzacie się że złapią kogoś za przysłowiowego batonika.... tylko czy ktoś pomyślał ile takich batoników i innych towarów ludzie ukradną ? a to przecież sami prawi katolicy w stanie Łaski Uświęcającej. A niestety kradną !!!! i to niekoniecznie ludzie biedni. Przeszkadza to tez normalnym ludziom z ktorych sklep zyje. |
|
|
|
|
CYTAT Uśmiałem się z określenia "dobry ochroniarz" widząc naszych miejscowych rycerzy Jeszcze ze dwa tygodnie i będzie pełny monitoring - dyskretny ale i skuteczny , wtedy ochrona stanie się dyskretna niczym "secret service" Skad wiesz??? (I gdzie ten monitoring?) |
|
|
|
|
CYTAT zbyt jasne, natarczywe światła, które czynią z obiektu bardziej fabrykę niż sklep, aż nieprzyjemnie tam być Zgadzam sie ztoba. |
|