|
|
|
Robicie zakupy w sklepach Społem? Sobota, delikatesy na Narutowicza, dwie ekspedientki w sklepie. Jedna na "mięsnym", druga "na kasie". Na mięso trzeba było poczekać. Myślę ok, jedna kobieta, kilkanaście osób w kolejce. Z "działu mięsnego" idę do kasy. Kolejka aż do chłodni (jak ktoś tam był-to wie). Po ok 15 minutach wychodzi pani z zaplecza. Mówi:"Zapraszam do kasy". Powiedzcie, bez hejtowania, czy robicie zakupy w sklepach PSS? Czy tylko w Delikatesach tak odbywa się sprzedaż? Dodam, że "na kasie" jeszcze przyjmują jakieś opłaty za rachunki. To normalne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Robicie zakupy w sklepach Społem? Sobota, delikatesy na Narutowicza, dwie ekspedientki w sklepie. Jedna na "mięsnym", druga "na kasie". Na mięso trzeba było poczekać. Myślę ok, jedna kobieta, kilkanaście osób w kolejce. Z "działu mięsnego" idę do kasy. Kolejka aż do chłodni (jak ktoś tam był-to wie). Po ok 15 minutach wychodzi pani z zaplecza. Mówi:"Zapraszam do kasy". Powiedzcie, bez hejtowania, czy robicie zakupy w sklepach PSS? Czy tylko w Delikatesach tak odbywa się sprzedaż? Dodam, że "na kasie" jeszcze przyjmują jakieś opłaty za rachunki. To normalne? Nie ,nie robię tam zakupów ,Powód? Moja kasa Moje wymagania!
|
|
|
|
|
Ostatni raz za czasów rozwadowskiego Społem, a tak omijam szerokim łukiem
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
A ja robię zakupy w Społem codziennie. Co wam się nie podoba? Jest Lidl, Biedronka, po co te żale. Niektórym to trzeba kłaniać się w pas że raczyli parę złotych w tym sklepie zostawić. Przychodzi wielki pan robi zakupy za 5 zł i życzy sobie natychmiastowej obsługi. W Lidlu i Biedronce jest szybciej?
|
|
|
|
|
CYTAT A ja robię zakupy w Społem codziennie. Co wam się nie podoba? Jest Lidl, Biedronka, po co te żale. Niektórym to trzeba kłaniać się w pas że raczyli parę złotych w tym sklepie zostawić. Przychodzi wielki pan robi zakupy za 5 zł i życzy sobie natychmiastowej obsługi. W Lidlu i Biedronce jest szybciej? kabi - dziękuję za odpowiedź. Myślę, że dużo o sobie powiedziałeś. |
|
|
|
|
Pomijając jakość obsługi, Społem to najdroższa sieć spożywcza w mieście, porównywalny cenowo jest tylko Frac ale tam różnorodność i jakość produktów (mięso, warzywa, owoce) dużo wyższa
|
|
|
|
|
CYTAT Pomijając jakość obsługi, Społem to najdroższa sieć spożywcza w mieście, porównywalny cenowo jest tylko Frac ale tam różnorodność i jakość produktów (mięso, warzywa, owoce) dużo wyższa przynajmniej jem polskie a nie z jakiegoś san-remo gdzie świnki fekaliami dokarmiają |
|
|
|
|
Zgadzam się. Na Narutowicza wiecznie trzeba prosić Panią ze sklepu żeby podeszła na mięsny....
|
|
|
|
|
Kilkanaście osób na mięsnym i kilkanaście do kasy to nawet na otwarciu nie było. Weź nie zmyślaj.Panisko chciało zostawić 3 złote i nie chcieli przyjąć expresowo, po prostu nie poznali panicza.
|
|
|
|
|
CYTAT Kilkanaście osób na mięsnym i kilkanaście do kasy to nawet na otwarciu nie było. Weź nie zmyślaj.Panisko chciało zostawić 3 złote i nie chcieli przyjąć expresowo, po prostu nie poznali panicza. No widzisz, nie poznali. W taki nieudolny sposób pozbyli się kolejnego panicza w tym sklepie. A chciał zostawić aż trzy złote polskie. |
|
|
|
|
CYTAT Zgadzam się. Na Narutowicza wiecznie trzeba prosić Panią ze sklepu żeby podeszła na mięsny.... kupowałem tam ze dwadzieścia razy i nie miałem tego zaszczytu |
|