|
|
|
Witam
Gdzie w Stalowej można kupić niedrogo profile stalowe. Nie muszą być super jakości. Jest tutaj jakiś większy złom w którym byłby jakiś szerszy wybór?Najlepiej jeszcze z możliwością docięcia na wymiar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Profil profilowi nie równy musisz podać jakieś wymiary
|
|
|
|
|
CYTAT Profil profilowi nie równy musisz podać jakieś wymiary Do czego potrzebny Ci jest wymiar ? Na złomie sprzedają to,co akurat się trafi. W Stalowej profile można kupić w Galena Stal ale najtańszy materiał kupowałem w Zarzeczu. |
|
|
|
|
Polecam: https://www.margo-sp.com.pl
Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Kupisz w Stalmet mrówka, nawet dostną na wymiar.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Profil profilowi nie równy musisz podać jakieś wymiary Do czego potrzebny Ci jest wymiar ? Na złomie sprzedają to,co akurat się trafi. W Stalowej profile można kupić w Galena Stal ale najtańszy materiał kupowałem w Zarzeczu. Jest różnica pomiędzy HEA 200, IPE 200 a L 200. |
|
|
|
|
Pytałem ogólnie o najtańszy sposób na wejście w posiadanie na przykład kątowników czy profili kwadratowych. W swojej rodzinnej miejscowości miałem złom na którym było wszystko Szło się przez plac i wybierało co człowiekowi wpadło w oko A miły pan Mietek rżnął na każdą długość co by to nie było Miałem nadzieję znaleźć coś w przybliżonym stylu
|
|
|
|
|
No to daje Ci odpowiedź. Wtorstal na przemysłowej 1.7zl za kilo.
|
|
|
|
|
CYTAT Pytałem ogólnie o najtańszy sposób na wejście w posiadanie na przykład kątowników czy profili kwadratowych. W swojej rodzinnej miejscowości miałem złom na którym było wszystko Szło się przez plac i wybierało co człowiekowi wpadło w oko A miły pan Mietek rżnął na każdą długość co by to nie było Miałem nadzieję znaleźć coś w przybliżonym stylu Tu w Stalowej chyba czegoś takiego nie znajdziesz. Nawet jak na złomowisku upatrzysz sobie jakiś materiał to wielka łaskę robią że ci sprzedadzą o ucięciu to można pomarzyć. |
|
|
|
|
Wtórstal na przemysłowej, co znajdziesz mozesz kupic.
|
|