|
|
|
Nie będę ciągle wklejał prawdziwych spotów, a ktoś z PO będzie je ciągle kasował. Prawdy nie da się zagłuszyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
proponuje zebys zmienił nicka!!!!
z "prawdziwy oryginalny" na "Prawdziwy I Sprawiedliwy" !!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Wiem, że prawda boli
Wierzyło się w cuda, tych nie ma. To oczywiście nie była manipulacja - te polskie cuda |
|
|
|
|
Kandydaci PiS do europarlamentu: Arkadiusz Mularczyk, Zbigniew Jacyna-Onyszkiewicz i Przemysław Przybylski to faworyci o. Tadeusza Rydzyka w eurowyborach. Szef Radia Maryja osobiście zagłosuje na tego ostatniego – ustalił portal tvp.info. Czy ojciec dyrektor nie wskazując „jedynek” PiS, pogroził palcem Jarosławowi Kaczyńskiemu?
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
A Jerzy Urban z chęcią poparłby PO
http://eurowybory.onet.pl/385,urban_gdyby_nie_przeszlosc_glosowalbym_na_po_,artykul.html |
|
|
|
|
Jestem neutralny politycznie - popieram każdą partię po trochu.
To jakaś pomyłka PRAWDZIWY ORGINALNY, zresztą cały TY jesteś jedną wielką pomyłką |
|
|
|
|
No jasne Dareczku, że jestem neutralny. A, że PiS wali w PO, to akurat je popieram w tym momencie
Za chwilę mogę popierać kogoś innego, kto przywali w PO. Nic nie poradzę, że PO kojarzy mi się z PZPRem i działa na mnie jak czerwona płachta na byka. |
|
|
|
|
a dlaczego piszesz ciągle w złych działach !?
zamykaniem tematów się zaraz zajme. Ale tematy napisane zlych dzialach nie beda zamykane - beda usuwane. EDIT: problem rozwiazany. Nie musisz juz w kazdymtemacie wklejac filmiku. |
|
|
|
|
W jakich złych? Cuda PO to zły dział? A tamtego tematu nie ma. To bardzo źle świadczy o portalu, że tak politycznie można manipulować.
|
|
|
|
|
porady techniczne - to dobry dział ?
|
|
|
|
|
Jeśli portal jest nieudolny technicznie, to w jakim dziale? Szydełkowanie?
|
|
|
|
|
w dziale specjalnie do tego stworzonym
"Wszystko o StaloweMiasto.pl - Problemy, pomysły, plany, rozwój, strategia, działalność. Masz pomysł napisz - ten portal jest Twój." ale dzięki za zwrócenie uwagi na problem poprawione - i zamykam |
|