|
|
|
Dziś miałam nieciekawą sytuacje jak wychodziłam z bloku na tysiąclecia. Zaczepił mnie facet około 50, przywitał się, po czym zaszedł mi agresywnie drogę i zapytał gdzie tak się śpieszę... Po czym powiedział cytuje "Dziś ludzie wszędzie się śpieszą.. A wie kiedy pani przestanie się śpieszyć? Jak przyjdzie pani czas zejść z tego świata." Po czym włożył ręce do kieszeni i ewidentnie coś w nich szukał. Zaczęłam uciekać, aczkolwiek sytuacja była dla mnie dosyć stresująca i przerażająca. Jestem tylko ciekawa, czy ten pan jest w nisku znany z zaczepiania młodych dziewczyn? I je też namawia na zejście na tamten świat? Ku przestrodze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Dziś miałam nieciekawą sytuacje jak wychodziłam z bloku na tysiąclecia. Zaczepił mnie facet około 50, przywitał się, po czym zaszedł mi agresywnie drogę i zapytał gdzie tak się śpieszę... Po czym powiedział cytuje "Dziś ludzie wszędzie się śpieszą.. A wie kiedy pani przestanie się śpieszyć? Jak przyjdzie pani czas zejść z tego świata." Po czym włożył ręce do kieszeni i ewidentnie coś w nich szukał. Zaczęłam uciekać, aczkolwiek sytuacja była dla mnie dosyć stresująca i przerażająca. Jestem tylko ciekawa, czy ten pan jest w nisku znany z zaczepiania młodych dziewczyn? I je też namawia na zejście na tamten świat? Ku przestrodze. Kup sobie gaz pieprzowy i noś pod ręką nie w torebce. |
|
|
|
|
na moje oko to jakis psychol, lepiej nie chodzic po nocach samej po miescie
|
|
|
|
|
ale to była godzina 15...
|
|
|
|
|
Zaczep mnie! Proszę! Juz czekam na Ciebie!! Spróbuj szcęścia! Szukasz frajera? Właśnie znalazłeś. Juź czekam na Ciebie !Hey patafianie! Zaczep mnie! pls!
PS. Poprosze o dane, fotki patafiana to ja go zaczepię PLS !! |
|