Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT W górach również stanowi śmiertelne zagrożenie - i jakoś nikt tam nie odśnieża ... To pojedź czasem w góry Tu gdzie jestem wszystkie drogi czarne, a zaspy na poboczach na ponad pół metra. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT W górach również stanowi śmiertelne zagrożenie - i jakoś nikt tam nie odśnieża ... Dróg nikt nie odśnieża w górach ? Potrzebujesz okulisty czy psychiatry? |
|
|
|
|
Choćby w takich Bieszczadach, drogi są białe. Czasem przejedzie jakiś pług, jak więcej zawieje pług wirnikowy. Po takich drogach, pokrytych śniegiem, z serpentynami, się bez problemu jeździ. Nikt nie panikuje ...
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Choćby w takich Bieszczadach, drogi są białe. Czasem przejedzie jakiś pług, jak więcej zawieje pług wirnikowy. Po takich drogach, pokrytych śniegiem, z serpentynami, się bez problemu jeździ. Nikt nie panikuje ... Kiedy Ty ostatnio byłeś w takich górach? Jestem w Karkonoszach i nawet boczne dróżki są czarne, serpentyny również a śnieg sypie bez przerwy od niedzieli. Może w Bieszczadach faktycznie nikt nie odśnieża. Jak w Skandynawii tylko, że tam standardem są opony z kolcami Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Droga w Bieszczadach z Wetliny do Ustrzyk Górnych przez park narodowy nie jest odśnieżana do czarnego asfaltu ani niczym sypana, można powiedzieć o niej, że jest przetarta. Zeszłej zimy tam byłem i jeździli sobie ludzie po niej na nartach biegowych
|
|
|
|
|
No dobra, ale drogi w miastach już są odśnieżane. W większości tylko nie w Stalowej bo co? Włodarzowi zabrakło kasy na odśnieżanie ?
|
|
|
|
|
Droga np. w Bieszczadach jest taka prze kilka miesięcy, są tam zakręty, góry o jakich pomarzyć w mieście. Jeździ się, chodzi bez problemu. A w Stalowej nie da się - paraliż
|
|
|
|
|
CYTAT Uwielbiam śnieg. Nie lubię go tylko na drogach i chodnikach bo w tych miejscach stanowi zagrożenie dla życia i zdrowia. CDN - zrobię Ci foty następnym razem. Wjeżdżając do STW po pobycie w Lublinie czy Rzeszowie czułem się jak bym do wiochy jakiejś wjeżdżał. Śnieg był nawet na alejach. Tak wychwalacie inne miastaszczegolnie Rzeszow wiec moze poczytajcie.Ja tez tam bylem i widzialem.Zadbej roznicy czy to Stalowa Wola,Rzeszow czy Lublin https://nowin(...)adomosci |
|
|
|
|
To swietnie, ze w bieszczadach drogi nie odśnieżane, ale nie chce drugi raz kostki skręcić, bo sie poślizgne na drodze - a juz dwa razy miałam taki wypadek przez nieodśnieżone chodniki... jak można bronić nieodśnieżania, to chyba nie ma większego sensu
Zestaw Pityver pomoże Ci zwalczyć łupież pstry https://poznajpityver.pl/ |
|
|
|
|
Oni nie bronią nieodśnieżania tylko ślepo akceptują wszystko co robi obecny prezydent. Własnego zdania nie mają.
|
|
|
|
|
CYTAT Oni nie bronią nieodśnieżania tylko ślepo akceptują wszystko co robi obecny prezydent. Własnego zdania nie mają. Nie mierz innych swoją miarą |
|