|
|
|
Ja po raz kolejny proszę abyśmy swoje problemy załatwiali w swoim gronie, możemy zorganizować zebranie osiedlowe czy coś i obgadamy wszystko bez udziału całego miasta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT alkfisz mam rozumiec ze sam tak robisz i jest to skuteczna metoda? poza tym wydaje mi sie ze kilka rodzin z tych blokow powinni juz na tym etapie wywalic za zachowanie brak kultury Mnie nikt nie sra przed klatką żebym musiał takie rzeczy robić. Od początku te całe bloki śmierdziały i śmierdzą dalej i gówno powoli wypływa na wierzch. Co to mieli być za wybrańcy a okazało się że to zasrancy. Chyba mówisz o sobie 😛 |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT alkfisz mam rozumiec ze sam tak robisz i jest to skuteczna metoda? poza tym wydaje mi sie ze kilka rodzin z tych blokow powinni juz na tym etapie wywalic za zachowanie brak kultury Mnie nikt nie sra przed klatką żebym musiał takie rzeczy robić. Od początku te całe bloki śmierdziały i śmierdzą dalej i gówno powoli wypływa na wierzch. Co to mieli być za wybrańcy a okazało się że to zasrancy. Chyba mówisz o sobie 😛 Widać od razu po Twoich wypowiedziach jak bardzo Cię boli że nie dostałeś tutaj mieszkania 😛 Po co wogole wchodzisz na to forum i się wypowiadasz ? Jak potrzebujesz się wyładować to idź na siłkę i nie obrażaj innych |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (mirek777) I trzymać przez pół roku w zemście. Typowe zachowanie pseudo katolika...szkoda słów. |
|
|
|
|
nie zazdroszcze tym golabkom a tymbardziej nie podsluchuje bo wystarcza mi to co mam ;) w kazdym razie mam male dzieci i ciesze sie ze chodza spac wczesnie i nie mialy okazji tego slyszec ale juz mysle z zona nad odp na ich pytania jakby tak ktores sie przebudzilo i uslyszalo te dzwieki i blagania o nie powiem co ... ale coz...zycie...lepsze to niz kupa przed klatka
|
|
|
|
|
Tak z innej beczki, kto jaki internet poleca ???
|
|
|
|
|
CYTAT Tak z innej beczki, kto jaki internet poleca ??? Jeśli z kabelka tylko Stella. Multimedia i MTM nie ma infrastruktury w tych blokach. |
|
|
|
|
ale PAtola i wapniaki ... kto im wogóle te mieszkania przydzielił chyba faktycznie wszytsko po znajomości i z układami zostało przyznawane... czuje ze z tego wyrośnie nowy perszing dobrze tylko ze daleko od centrum...
|
|
|
|
|
CYTAT ale PAtola i wapniaki ... kto im wogóle te mieszkania przydzielił chyba faktycznie wszytsko po znajomości i z układami zostało przyznawane... czuje ze z tego wyrośnie nowy perszing dobrze tylko ze daleko od centrum... Masz rację. Po co im toalety w domach jak już srają pod klatką. Chociaż do lasu by poszedł jeden z drugim. Dwa Pershingi nowe a niedługo trzeci zaczną budować. |
|
|
|
|
I jak tam koleś przestawił swojego wieswagena ???;) z
|
|
|
|
|
pewnie jeden mu narzygal na niego drugi nasral a trzeci rzucil butelka i sam chlopina przestawil
|
|
|
|
|
boki zrywać robaczki ;)
|
|
|
|
|
strasznie macie nudne życie skoro Nas tak bacznie obserwujecie może zaczniemy dla Was specjalnie kręcić serial dokumentalny pt. "Na Orzeszkowej"
|
|
|
|
|
myślę, że to świetny pomysł, proponuję coś w rodzaju Kiepskich ponieważ według co niektórych bujnej wyobraźni, jesteśmy podobni
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (mirek777) I trzymać przez pół roku w zemście. Typowe zachowanie pseudo katolika...szkoda słów. Feniks - tak się zafiksowałeś na piętnowanie moich wypowiedzi, że kompletnie nie zauważasz ironii i wszystko bierzesz śmiertelnie poważnie. Nie jestem pseudokatolikiem. Jestem katolikiem. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mam takie same odczucia jak Feniks... - ale to nie na temat, sorry.
|
|
|
|
|
CYTAT strasznie macie nudne życie skoro Nas tak bacznie obserwujecie może zaczniemy dla Was specjalnie kręcić serial dokumentalny pt. "Na Orzeszkowej" Nikt nikogo nie obserwuje bo to wy robicie z siebie POśmiewisko na całe miasto i sami się kompromitujecie tymi aferami ... na zadnym osiedlu tak nie ma jak tam Dlatego proponuję serial dokumentalny o nazwie " Perszing" lub ogólnie odrazu nazwać osiedle Perszing 2 i gotowe |
|
|
|
|
CYTAT strasznie macie nudne życie skoro Nas tak bacznie obserwujecie może zaczniemy dla Was specjalnie kręcić serial dokumentalny pt. "Na Orzeszkowej" Nie na Orzeszkowej tylko raczej tytuł będzie "Melina", albo Syf jakich mało. |
|
|
|
|
Zapraszamy, ja tam aktualnie żadnego syfu nie widzę ;) remonty się kończą to i u Nas syf spod blokók zniknie. Za to u Was już raczej pozostanie ;)
|
|
|
|
|
mlody chlopak, mieszkaniec drugiej klatki w bloku numer 9 proszony jest o natychmiastowe posprzatanie po sobie rzygow na klatce. w ciemnej kurtce, szczuply ktory ma w mieszkaniu kota i dzisiaj pil alkogol z kolegami pod klatka. jutro sprawa zostanie zgloszona do MZK jesli nie bedzie to do rana sprzatniete. i schody i barierki !!!
|
|
|
|
|
CYTAT mlody chlopak, mieszkaniec drugiej klatki w bloku numer 9 proszony jest o natychmiastowe posprzatanie po sobie rzygow na klatce. w ciemnej kurtce, szczuply ktory ma w mieszkaniu kota i dzisiaj pil alkogol z kolegami pod klatka. jutro sprawa zostanie zgloszona do MZK jesli nie bedzie to do rana sprzatniete. i schody i barierki !!! Se zglaszaj ruro http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
CYTAT mlody chlopak, mieszkaniec drugiej klatki w bloku numer 9 proszony jest o natychmiastowe posprzatanie po sobie rzygow na klatce. w ciemnej kurtce, szczuply ktory ma w mieszkaniu kota i dzisiaj pil alkogol z kolegami pod klatka. jutro sprawa zostanie zgloszona do MZK jesli nie bedzie to do rana sprzatniete. i schody i barierki !!! hehehe jakies pytania???.... patola na osiedlu perszing mistrzostwo |
|
|
|
|
Następny bohater internetowy...
|
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku |
|
|
|
|
Jestescie jedyni w swoim rodzaju chyba jedyna w PL "wspolnota" ktora "rozmawia" ze soba na internetowym forum patologia... gdzie wy wczesniej mieszkaliscie? na odludziu w lesie? w bunkrze pod ziemia? zobaczycie jak sie cieplej zrobi co sie bedzie za waszymi blokami w lesie dzialo(bedziecie pewnie co 5 minut na policje dzwonic) - Polaneczka z miejscem prygotowanym na ognisko czy grilla z laweczkami praktycznie za oknem... Znacie specyfike tego osiedla?? do tego boisko bedziecie mieli pod balkonami... oswietlone!!! z mala trybuna. Oj co tam sie bedzie dzialo. Pewnie bedziecie wolac ekrany dzwiekochlonne albo mury jak w gettcie. Antyspoleczni ludzie. Robicie posmiewisko.
|
|