|
|
|
Witam,w najblizszym czasie zamierzam wymienic oswietlenie w moim garazu ,mam teraz tylko trzy zarowki po jednej na kazdej scianie i jest to nie wystarczające ,lubie siedziec i dlubac przy aucie ale przy tym oswietleniu jest to męczące ,garaz to 3x7 metrow ,poleccie cos dobrego ,moze ktos zmienial oswitlenie i podpowie ,dzięki pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam,w najblizszym czasie zamierzam wymienic oswietlenie w moim garazu ,mam teraz tylko trzy zarowki po jednej na kazdej scianie i jest to nie wystarczające ,lubie siedziec i dlubac przy aucie ale przy tym oswietleniu jest to męczące ,garaz to 3x7 metrow ,poleccie cos dobrego ,moze ktos zmienial oswitlenie i podpowie ,dzięki pozdrawiam Ja u siebie pozakładałem świetlówki led na suficie, w miejscu gdzie potrzebuję mieć jaśniej mam dodatkowo 2 lampki led na długich ramionach ( zrobione ze sklejki wg jakiegoś projektu z pinteresta ) jest ok i pobór prądu też niewielki. |
|
|
|
|
Dzięki za odp.a mozesz napisac jaka moc takiej swietlowki ??lub dac linka ,planuje kupic dwie jedna mocna na sufit droga mniejsza na sciane przednią tam gdzie mam stól narzędziowy
|
|
|
|
|
kup sobie oprawy + swietlowki led. Świetlówki LED PILA 120cm 18W. Obudowa 2x18W czyli jedna lampa ma 36W daj takich 2 szt na suficie + jakieś na ścianie do doświetlenia i będzie ok. Oprawa + 2 świetlówki ok 80-100zł
|
|