|
|
|
CYTAT nie porównuj sklepu internetowego do pawilonu handlowego, który trzeba oświetlić, wyposażyć, ogrzać, zapłacić ubezpieczenie, podatek itd, itp. Mało tego tutaj towar widzisz a w internecie kupujesz w ciemno, co z tego że możesz odesłać ale już koszty ponosisz A dlaczego ma nie porównywać? To ma przepłacać, bo ktoś musi ogrzać i oświetlić? A mam do w dupie! Nie kupujesz w ciemno. Kupujesz to co chcesz. Przewagę masz taką, że od umowy możesz odstąpić i zwrócić. Zwracają do tego koszty wysyłki w jedną stronę. CYTAT co to za preparat trzy razy tańszy, może się pochwalisz a z tymi darmowymi kosztami to nie do końca tak jak piszesz, musisz kupić za minimalną kwotę 40 zł, i co ty tak kupujesz, chyba nadwyżki potem na rynku sprzedajesz Średnio przy zakupach produktów przy kwocie 15-20 zł już wychodzisz z przesyłką na to samo, powyżej zaczynają się prawdziwe żniwa oszczędności. I jeszcze do domu Ci przyniosą ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otwórz Park trampolin. Najbliższy bodajż w Rzeszowie
|
|
|
|
|
Park trampolin super by było tego brakuje !
|
|
|
|
|
Spotkan typu speed dating ;)
|
|
|
|
|
W Stalowej jest za mało wydarzeń kulturalnych, sportowych itp. Nie ma gdzie wyjść po pracy, poza knajpą z piwem za 7 zł i bilardem.
***** *** |
|
|
|
|
Auchan'a
|
|
|
|
|
CYTAT Auchan'a Tesco się wynosi, w jego miejsce prawdopodobnie będzie Auchan Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
|
|
Gdyby było dość chętnych, znalazłby się i lokal.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Glupoty z tym wyniszeniem ie Tesco.Tesco jeszcze dlugie lata bedzie tam gdzie jest.
|
|
|
|
|
Dużego marketu DIY
|
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Duszy
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
hmm miejsc pracy , mieszkań , porządku , rozrywki , zarobków nie adekwatne do cen(ceny jak w Warszawie) ,porządnego szpitala z odpowiednią obsługą a tak naprawdę to wszystkiego chcąc kupić podstawową rzecz albo nie ma albo cena z kosmosu ,pozostaje Allegro!!!!!
|
|
|
|
|
Dobrze ze jest Allegro,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Użytkowników na kanale 28.
Kto pamięta? Kto używa? Nikt! Ostatnio darłem się "ogólny dla ...." i kupa. Stacjonarki nie istnieją. Tylko mobile. Na rozblokowanych pasmach. A dawniej 40 kanałów zajętych. Co by się wbić należało "brekować"? |
|
|
|
|
CYTAT Użytkowników na kanale 28. Kto pamięta? Kto używa? Nikt! Ostatnio darłem się "ogólny dla ...." i kupa. Stacjonarki nie istnieją. Tylko mobile. Na rozblokowanych pasmach. A dawniej 40 kanałów zajętych. Co by się wbić należało "brekować"? Zainteresuj się krótkofalarstwem to rozmówców nie będzie brakować. Chyba nawet jakiś klub jest/był w naszym mieście. |
|
|
|
|
Yep.
LSB + USB = dalekie łączności DX. |
|
|
|
|
MI brakuje dobrych specjalistów... Żeby zrobić porządnie zęba muszę jeździć do mojego starego stomatologa na Białołęce klinkia ZiliClinic, tam się chociaż starają i nie oszczędzają na wszystkim. Ostatnio jak byłem na kontroli to dentysta od nas z Kościelnej nie zmienił nawet rękawiczek po ostatnim kliencie (widziałem bo stałem przed drzwiami gabinetu) Gdybym mu uwagi nie zwrócił to pewnie ich by nie zmienił... Ogólnie wielka masakra, wyszedłem i nie wrócę
|
|
|
|
|
Haha.... dobry spam
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Świat trampoliny, dobrej dyskoteki
|
|
|
|
|
Kebaba 24 na 7 z dowozem nocnym
|
|
|
|
|
Wielkich inwestorów
|
|
|
|
|
W stalowej brakuje, dobrego domu publicznego ze zdrowymi, ładnymi prostytutkami. Co prawda jest stronka Roksa.pl, ale i na niej w stalowej bieda, żeby zabawić się z ładną dziewczyną, to trzeba jechać do Rzeszowa albo Lublina.
|
|
|
|
|
Prawdziwego spa że by można było sie zrelaksować.
|
|
|
|
|
CYTAT W stalowej brakuje, dobrego domu publicznego ze zdrowymi, ładnymi prostytutkami. Co prawda jest stronka Roksa.pl, ale i na niej w stalowej bieda, żeby zabawić się z ładną dziewczyną, to trzeba jechać do Rzeszowa albo Lublina. a co, są chore i brzydkie? Żal ciebie że musisz płacić za seks, widocznie ze swoim interesem nie nadajesz się do normalnej kobiety bo byś oberwał po ryju a prostytutka za pieniądze ścierpi impotenta |
|
|
|
|
CYTAT a co, są chore i brzydkie? Żal ciebie że musisz płacić za seks, widocznie ze swoim interesem nie nadajesz się do normalnej kobiety bo byś oberwał po ryju a prostytutka za pieniądze ścierpi impotenta Żal to ciebie pajacu, casanova sie znalazł, zbyt piękny by płacić za seks. Może gość chce miec codziennie inną laske, pokaż jak to sie robi pięknisiu. Są ludzie których na to stać i nie chcą tracić czasu na ściemnianie i jakies randki. |
|