|
|
|
Mam pytanie do osób znających temat oglądania polskiej TV w USA.
Czy istnieje taka możliwość jeśli tak to co polecacie. Słyszałem, że można coś opłacać i oglądać w necie. Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Piszesz ogólnie *w USA *, nie mam pojęcia jak w innych miastach ale w NYC:
Bazarynka kropka com Było tam mnóstwo ogłoszeń z polską tv Podłącza się kablowkę z internetem Jest sporo kanałów i szybki internet, standardem są dwa dekodery Niestety jakość programow jest na poziomie miernym: sieczki typu Dlaczego Ja? Szpital, Pielęgniarki i cała masa innego g*wna dla bezmozgow (plus wiadomości najczęściej z Polsatu) . ... Ale oglądając polska tv w USA nie będziesz poznawać języka autochtonow (nie żeby dialekty indiańskie były potrzebne) . TV miej amerykańską Info z Polski znajdziesz w internecie, w tym na YT sporo i wiadomości (również na żywo) i rozrywki . Nie ma sensu tęsknić za polska tv |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madras , usluga dziala tylko na terenie UE a ja pytalem o TV ktora mozna ogladac na terenie USA.
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
jest firma polsky tv z tego co kojarze...kupujesz dekoder i oplata miesieczna. Masz okolo 80 kanalow Polskich
|
|
|
|
|
Wizja albo weeb.tv do tego TV box z kodi
|
|
|
|
|
internetowy polbox 30$ miesięcznie,też są inne!!!
|
|
|
|
|
kierkarta nie ma działającego linku do tej TV, być może dlatego, że aktualnie znajduje się na terenie Polski.
|