|
|
|
Czy ktoś wie kiedy otwierają Decathlona w Vivo!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Podobno 16 marca
|
|
|
|
|
O było by fanie, dzięki za informację!
|
|
|
|
|
No fajnie, że będzie Widziałam na stronie że mają spoko torby sportowe. Póki co ja zwykle kupuję na Brytyjka.pl, ale jak będzie jakiś stacjonarny sklep to nawet lepiej, bo chociaż na żywo można zobaczyć
|
|
|
|
|
A mi szkoda sklepu Maraton.
Raczej tego nie przetrwa. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
A mi nie szkoda. Ich ceny są dużo za wysokie - a i asortyment średni ...
|
|
|
|
|
ciekawe jaki ty miszczu prowadzisz konkurencyjny z globalnymi siecowkami biznes
|
|
|
|
|
Mi tam też wcale nie szkoda żadnego z okolicznych sklepów sportowo rowerowych, a zwłaszcza rojaxu. Mam nadzieję, że na miejscu będzie duży wybór rowerów
|
|
|
|
|
Moze rojax nie jest jakims super specjalistycznym sklepo salonem ale jaka klientela taki sklep, ale podniecanie sie marketo-sportowym sklepem z szajsem na półkach tez mnie dziwi (tzn wsumie nie dziwi - jaka klientela ....)
|
|
|
|
|
Akurat co do rowerów jestem spokojny.
W Decathlonie rowery są kiepskie. Więc Tip-Top, czy Rojax może być raczej spokojny. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ja najbardziej się cieszę że w końcu będzie można kupić coś sensownego dla dzieci.
I już się doczekać nie mogę. Oby tylko obsługa była konkretna |
|
|
|
|
A ja czekam na prawdziwy uznanejmarki duuuuzy market budowlany.Az dziw bierze ze w Ostrowcu jest,w Mielcu jest a w Stalowej Woli wieskie sklepiki budowlane .Ja czekam na OBI lub Castorame lub nawet Leroy Merlin.Ale z Dekatlonu bardzo sie ciesz bo i warunki zakupow super i wybur szeroki i nie najgorszy .Tylko jeszcze budowlany.
|
|
|
|
|
CYTAT A mi nie szkoda. Ich ceny są dużo za wysokie - a i asortyment średni ... zapewne kupujesz na wyprzedaży w Lidlu i Biedronce, taniej jest jeszcze na pchlich targach |
|
|
|
|
CYTAT A ja czekam na prawdziwy uznanejmarki duuuuzy market budowlany.Az dziw bierze ze w Ostrowcu jest,w Mielcu jest a w Stalowej Woli wieskie sklepiki budowlane .Ja czekam na OBI lub Castorame lub nawet Leroy Merlin.Ale z Dekatlonu bardzo sie ciesz bo i warunki zakupow super i wybur szeroki i nie najgorszy .Tylko jeszcze budowlany. a po co ci we wsi Castorama, sklep ma przynosić zyski |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Ale to był wątek o DECATHLONIE więc może wróćmy do tematu ? Szkoda że zapisy już zamknęli, bo jak na Stalową Wolę 100 miejsc na Duatlon z okazji otwarcia Decathlonu to trochę za mało :-/ Chcą się reklamować, a co to za reklama jak zawody tylko na 100 osób organizują
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
czy ktoś może potwierdzić kiedy otwarcie Decathlon ? 16.03 ?
|
|
Dołączył: 27 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
O co chodzi z napisem "24/7" na drzwiach Decathlonu?
Cudny Lolo |
|
|
|
|
Otwarcie jutro (czwartek) o 10
|
|
|
|
|
CYTAT O co chodzi z napisem "24/7" na drzwiach Decathlonu? Zapewne chodzi o sklep internetowy |
|
|
|
|
trochę się zawiodłam, myślałam, że ten Decathlon będzie większy
|
|
|
|
|
CYTAT trochę się zawiodłam, myślałam, że ten Decathlon będzie większy Jak wszystkie sklepy w Vivo - jest wiele znanych marek, ale wszystko mniejsze niż w dużych miastach, ale to chyba logiczne. |
|
|
|
|
bez rewelacji, jeśli chodzi o odzież i markowe obuwie lepszy i większy wybór posiada sklep sportowy w Vivo, dużo marek własnych czyli tzw badziewia....no a ceny bez szału
|
|
|
|
|
Bez rewelacji
|
|
|
|
|
Tak średnio z tym Decathlonem :/