|
|
|
Hej, w jakim gabinecie można usunąć z twarzy taką brodawkę?
Czy ktoś usuwał i jest w stanie polecić coś albo podzielić się uwagami odnośnie efektu, ceny, informacji ile wizyt jest koniecznych, czy potrzebne jest przed zabiegiem jakieś badanie? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trudno powiedzieć co to a brodawka. Jeżeli taka jak rosną na rękach to można samemu lapisem usunąć. Nawet śladu nie będzie po niej. Ja kiedyś próbowałem usuwać z gabinecie lekarskim, u kosmetyczki i odrastały. Kupiłem sobie lapis i po kolei je smarowałem, była rana ale wypaliłem ich kilka sztuk a były tak wielkie że wstydziłem się podawać ręki przy witaniu. To było bardzo dawno a teraz są techniki laserowe i inne. W Stalowej Woli jest gabinet przy ul Mickiewicza/Staszica tam możesz na pewno skorzystać z usługi. Oczywiście jak każdy zabieg na własną odpowiedzialność.
|
|
|
|
|
wypalanie samemu... ehhh
Idz do przychodni u Goli. Tam na NFZ przyjmuje chirurg, na I wizycie ci to wytnie ani nie poczujesz (w znieczuleniu miejscowym). Zero starchu, zero stresu, zero bólu. I póżniej drugi raz idziesz zdjąc maleńki szew i później za kolejne 2 tyg przychodzisz dowiedzieć się, że wycięta zmiana nie była niczym złym (wysyłają zawsze na wszelki wypadek do badań). U kosmetyczki nie radzę robić. Od tego są fachowcy, a ten u Goli mega zajebiaszczy! polecam! |
|
|
|
|
Mryszard, dziękuję Ci bardzo
Poszłam, usunęłam dwie takie zmiany i jestem bardzo zadowolona, problem rozwiązany. A wiecie może jak w tej chwili wygląda leczenie? W przychodni u Goli pewnie nie ma szans na wizytę, a tym bardziej zabieg, a czy jakiś chirurg prywatnie wykonuje? Ktoś się orientuje gdzie i jakie koszty? |
|
|
|
|
Mam pytanie.W jaki sposób lub gdzie można usunąć kurzajki?
|
|