|
|
|
Witam gdzie polecacie kupić pączki i jak wygląda to cenowo za szt ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dla Ciebie najlepsze i jednocześnie najtańsze będą te z Lidla czy innej Biedronki ...
|
|
|
|
|
Dziś paczki jakościowo będę gorsze bo w tym dniu liczy się ilość a nie jakość
|
|
|
|
|
CYTAT Dla Ciebie najlepsze i jednocześnie najtańsze będą te z Lidla czy innej Biedronki ... Nie mierz innych swoja miarą Widać sprawdzone masz gdzie beda najtansze 😂😂 |
|
|
|
|
Znowu znany trol zakłada temat, a Wy odpisujecie...
Zastanawiam się, czemu moderator nic z tym nie robi,widać jaki porządek tutaj panuje |
|
|
|
|
Skorpion kup sobie pączka o smaku kebaba z ostrym sosem.
|
|
|
|
|
CYTAT Znowu znany trol zakłada temat, a Wy odpisujecie... Zastanawiam się, czemu moderator nic z tym nie robi,widać jaki porządek tutaj panuje Ale boli cię autor czy temat? Bo na tym forum akurat było i jest tyle tragicznych tematów, że ten wg. mnie akurat najgorszy nie jest |
|
|
|
|
CYTAT Znowu znany trol zakłada temat, a Wy odpisujecie... Zastanawiam się, czemu moderator nic z tym nie robi,widać jaki porządek tutaj panuje Nic na temat konstruktywnego nie napisałeś, za to ty ujadasz, i wydziwiasz. Idealny materiał z ciebie aby zostać idealnym trollem. CYTAT Witam gdzie polecacie kupić pączki i jak wygląda to cenowo za szt ? Prawdopodobnie za: 5 zł. Kupisz, 12 pączków, w wielu sieciówkach. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Proszę na temat.
|
|
|
|
|
W Katarzynce, omijajcie pączki wypiekane na miejscu w sklepach syf i chemia
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Znowu znany trol zakłada temat, a Wy odpisujecie... Zastanawiam się, czemu moderator nic z tym nie robi,widać jaki porządek tutaj panuje Nic na temat konstruktywnego nie napisałeś, za to ty ujadasz, i wydziwiasz. Idealny materiał z ciebie aby zostać idealnym trollem. Takis cwany przez kabelek? Wyraziłem tylko swoje zdanie, ze moderacja dupaszcza takie treści i jego durne posty(I nie tylko jego) co jakiś czas. Od tego jest forum,ale cóż widać zeszło na dno. Pozdrawiam ozieble |
|
|
|
|
Zwykly normlany temat idz placz gdzie indziej kabelku
|
|
|
|
|
bardzo smaczne pączki były w PSS-ie zjadłem cztery
|
|
|
|
|
CYTAT Takis cwany przez kabelek? Wyraziłem tylko swoje zdanie, ze moderacja dupaszcza takie treści i jego durne posty(I nie tylko jego) co jakiś czas. Od tego jest forum,ale cóż widać zeszło na dno. Pozdrawiam ozieble Problem w tym że ty nie potrafisz wyrażać swojego zdania. Ciekawe ile durnych postów ty skleciłeś, wiem że ci żal tyłeczek ściska bo żadnego wpisu nie jesteś w stanie wypłodzić. Jest to typowe dla klasycznego besilnego psychomarudy. Pogadaj na PWu z moderacją, a potem sie udzielaj, na ogóle twoje wywody latają użytkownikom koło /.../. Pączuszki serowo-cynamonowe domowe, uwielbiam. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|