|
|
|
Dostałam wezwanie, żeby się zgłosić do Starostwa z dokumentami o mojej nauce w tej szkole - bo CBA prowadzi postępowanie. Wiecie o co chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprawdzają czy nie było uczniów tylko na papierze, za których brali pieniądze.
|
|
|
|
|
Dzięki, pójdę bo chodziłam tylko jeden semestr i nie skończyłam, dowiem czy mnie od razu skreślili
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jak juz CBA się tym zajęła to ciekawe czy coś mają za pazurakami?
|
|
|
|
|
Dziwne, że dopiero teraz się zajęli kontrolami ... na mieście aż huczy, co tam się wyczyniało ...
|
|
|
|
|
E tam taki szum o nic Zrobili donos na szkołę i kontrolują.ja roboe juz 3 kierunek u nich i jestem happy. Mila atmosfera super wykladowcy.. A i tez dostalem wezwanie.
|
|
|
|
|
A z czego jesteś happy? Przecież to wylęgarnia tłuków. Jesteś happy z wszystkiego, tylko nie poziomu kształcenia ...
Wykładowcy? Przecież tam nikt szanujący się nie będzie uczył ... za psie pieniądze. CBA nie kontroluje szkoły ... CBA nie jest jednostką nadzorującą szkolnictwo. |
|
|
|
|
Jestem happy bo mam juz zdane 2 egzaminy Państwowe dzieki czemu mam prace. Po studiach nie bylo szans. I nie obrazaj innych ludzi.Zaległości w kulturze to moze wtbierz się do szkoły, mooze nie jest zbyt pozno dla Ciebie😊
A CBA kontroluje wszystkie instytucje gdzie są wykorzystywane srodki publiczne. Szkoly też |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jestem uczennicą Torusa, kończę u nich kolejny kierunek. Wcześniej chodziłam do podobnej szkoły w innym mieście, więc mam porównanie i szczerze jestem bardzo zadowolona z nauki w Torusie. Mają wyspecjalizowaną kadrę nauczycieli (nawet kilku z nich ma tytuł doktora), którym chce się uczyć (pomimo małych stawek) od serca. Atmosfera na zajęciach jak i w całej szkole jest przychylna dla ucznia. Szkoła jest bezpłatna.
Więc nie czepiajcie się i nie mówcie tego co jest zasłyszane gdzieś na mieście (być może od beznadziejnej konkurencji) skoro nigdy nie uczyliście się w tej szkole. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
O matulu po co ten hejt. Od 3 semestrów jestem uczennicą tej szkoły. Zdobyłam ogrom wiedzy, odkryłam w sobie nowe pasję do rękodzieła z racji kierunku mojego kształcenia. Zdobyta wiedza pomaga mi w codziennym funkcjonowaniu z dwójką moich cudownych choć niepełnosprawnych dzieci. Dzięki wykładowcą i ich podejściu zrozumiałam lepiej jednostkę chorobowa moich pociech. Ten czas to dobry czas "zdrowych owoców". Jak ktoś nie wierzy to proszę bardzo niech się sam do szkoły zapiszę a nie płoty rozsiewa. Dobrego dnia i pogody ducha
|
|
|
|
|
O matulu po co ten hejt. Od 3 semestrów jestem uczennicą tej szkoły. Zdobyłam ogrom wiedzy, odkryłam w sobie nowe pasję do rękodzieła z racji kierunku mojego kształcenia. Zdobyta wiedza pomaga mi w codziennym funkcjonowaniu z dwójką moich cudownych choć niepełnosprawnych dzieci. Dzięki wykładowcą i ich podejściu zrozumiałam lepiej jednostkę chorobowa moich pociech. Ten czas to dobry czas "zdrowych owoców". Jak ktoś nie wierzy to proszę bardzo niech się sam do szkoły zapiszę a nie płoty rozsiewa. Dobrego dnia i pogody ducha
|
|
|
|
|
Ja tam chodziłam do szkoły. Szkoła bardzo fajna, szczególnie nauczyciele i ogólnie atmosfera. A to że mają kontrolę, to może komuś nie dali w łapę
|
|
|
|
|
Ja słyszałem dużo dobrego o tej szkole od osób tam uczących się.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Achhh ale dużo pracowników sobie założyło konta na sm, tylko żeby same dobre rzeczy na tą szkołę napisać brawoo
|
|
|
|
|
Taką właśnie mają tak "wykfalifikowanom" kadrę. Aż strach się bać. Podobno nawet technik informatyk czy jakiś taki kierunek mają tylko kształcą bez komputerów. Można? Można.
|
|
|
|
|
Coś mi tu konkurencją pachnie. Nieładnie :(
|
|
|
|
|
A technika informatyka nie mają.
|
|
|
|
|
Bo komputerów nie mieli to i kierunek upadł...
|
|
|
|
|
Proponuję zapisac sie i sprawdzić a pozniej wypowiadać się😊 tak bedzie logicznie i mądrze.
|
|
|
|
|
Ja naprawde dziękuję tej szkole za edukację. Dzieki Wam mam pracę i moge godnie żyć
|
|
|
|
|
comenius111 mieli komputery bo wynajmowali pracownię komputerową w Gimnazjum nr 2, zapytaj dyrektora Gim 2 to Ci powie. Mało tego nawet na kierunku technik informatyk odbył się egzamin państwowy. I jak myślisz na czym go uczniowie zdawali? Może na liczydłach?
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Betty brawo za logiczne myślenie. U nas na kierunku pracownia była super wyposażona i na nic nie trzeba bylo sie składać
|
|
|
|
|
czortunio to wszystko wie i wie najlepiej jak ta baba co pod klatką na ławce siedzi i z każdym bajdurzy, widzisz jakiego dostałeś kopa, comenius też ośmieszył się i wygląda jak doopa w krzakach
|
|
|
|
|
Miałam się nie odzywać ale jak widzę jak się tu produkują pracownicy to coś się zapytam.
W tamtym roku jak chodziłam na Narutowicza to miałam informatykę bez komputerów. Betty, napisz ile jest TERAZ komputerów w salach na Narutowicza i czy są tam dalej lekcje informatyki? Tylko nie ściemniaj, bo tam chodzi moja koleżanka i jak napiszesz głupoty to napisze tu. |
|