|
|
|
Dokładnie u mnie to samo. Były jakieś rozliczenia A teraz od tygodnia przerwa techniczna. Ta spółdzielnia to jakaś porażka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
u mnie we wspolnocie zadnych problemow. juz dawno bylo roliczenie wody i ogrzewania.
|
|
|
|
|
CYTAT u mnie we wspolnocie zadnych problemow. juz dawno bylo roliczenie wody i ogrzewania. cieszymy się Twoim szczęściem... |
|
|
|
|
Grają na zwłokę. Czekają aż pełną kwotę w tym miesiącu zapłacimy.
|
|
|
|
|
Przerwa techniczna będzie jeszcze przez tydzień. Można zadzwonić do spółdzielni i podadzą rozliczenie.
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Przerwa techniczna będzie jeszcze przez tydzień. Można zadzwonić do spółdzielni i podadzą rozliczenie. I co z tą przerwą techniczną ? Nie mam konta na eboku a zamierzam mieć, tylko czy warto skoro to nie działa. Działa wam już ?
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Już dawno poprzychodzily rozliczenia W formie papierowej.Ja też mam ebok w spółdzielni, I faktycznie jest to totalna porażka. Wydaje mi się to celowe działanie.
|
|
|
|
|
już działa system...
ale nie było chyba ze 2 tygodnie |
|
|
|
|
CYTAT Już dawno poprzychodzily rozliczenia W formie papierowej.Ja też mam ebok w spółdzielni, I faktycznie jest to totalna porażka. Wydaje mi się to celowe działanie. Ciężko żyć jak się ma takie podejrzenia. |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Już dawno poprzychodzily rozliczenia W formie papierowej.Ja też mam ebok w spółdzielni, I faktycznie jest to totalna porażka. Wydaje mi się to celowe działanie. Ciężko żyć jak się ma takie podejrzenia. życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Ktoś, coś?
Macie rozliczenie na ebok? |
|
|
|
|
Na EBOK nie ma od jakiegoś czasu możliwości sprawdzenia swojego salda. Podobno gdzieś po 20- tym mają opublikować na EBOK rozliczenia a do końca marca wysłać listy z rozliczeniem.
|
|
|
|
|
Radziłbym zacząć od sprawdzenia do kiedy licznik miał legalizację.
Powinien zostać zdemontowany "komisyjnie",odpowiednio zabezpieczony ,aby nie doszło do zmian przez zakład komunalny. Patrz im na ręce,zanim coś podpiszesz. Wniosek składaj w formie reklamacji usługi,gdyż w innej postaci,praktycznie może być rozpatrywany w nieskończoność. Licznik,tak jak np. prądu,certyfikowany jest przez urząd miar i ma wewnątrz odpowiednie "plomby"zakładane właśnie przez nich. Wodociągi nie mają prawa ich usuwania,ale mogą zwalić winę na ciebie i wyjdzie,ze kombinujesz. Tu masz adres i wyjaśniony sposób postępowania. Powodzenia. https://www.gum.g(...)-na.html SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Co Ty Jusek, ludzi masz za idiotów? Każdy użytkownik jak chce może sprawdzić termin ważności legalizacji, Nie dość że jest na wodomierzu to ten przypisany jest do niego atest. Na e boku też jest data ważności tego ustrojstwa, Najważniejsze to podczas wymiany wodomierza uzyskać zapisy w protokole po demontażu takiego wodomierza że plomby są nie ruszone.
|
|
|
|
|
CYTAT Co Ty Jusek, ludzi masz za idiotów? Każdy użytkownik jak chce może sprawdzić termin ważności legalizacji, Nie dość że jest na wodomierzu to ten przypisany jest do niego atest. Na e boku też jest data ważności tego ustrojstwa, Najważniejsze to podczas wymiany wodomierza uzyskać zapisy w protokole po demontażu takiego wodomierza że plomby są nie ruszone. Gówno prawda. Najważniejsze przy wymianie jest zapis że plomby były w stanie gdzie ktoś ingerował w nie, bez tego zapisu wszystko jest okej http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Witam, macie już rozliczenie nie e-bok? Mi się dzisiaj pojawiło i zastanawiam się czy to już ostateczna ostateczność czy jeszcze będa coś zmieniać?
|
|
|
|
|
Na porębach i w eboku i w skrzynce... plus podwyżka czynszu
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Gdzie w EBOK sprawdzić saldo/ rozliczenie wody i ciepła. Kiedyś było saldo i tam się sprawdzało. Teraz już nawet tego nie ma na EBOK
|
|
|
|
|
Czy wy też macie wrażenie, że spółdzielnia specjalnie zablokowała dostęp do ebok-u tylko po to, aby nie widzieć wcześniej nadpłaty i czasem aby nie rozliczyć tego w marcu a kwietniu?
|
|
|
|
|
Albo odwrotnie bo podobno sporo grzania poszło tej zimy żeby ludzi nie wkurzać przed wyborami. Niezależnie od wyniku finansowego to zgadzam się.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Rozliczenie grzania od 1 stycznia 2024 nastąpi za rok. Tamten rok był wyjątkowo ciepły. Powinny być nadpłaty.
Te silne mrozy były w styczniu 2024, zatem za rok wynik zużycia w rozliczeniu, chociaż spółdzielnie i zarządcy już wiedzą ile poszło, bo co miesiąc się rozliczają z dostawcą ciepła. |
|
|
|
|
Ta spółdzielnia to jakaś porażka, od lat brak certyfikatu na stronie, każdy antywirus blokuje stronę, bo podejrzana i niebezpieczna, a przecież są tam nasze dane, a teraz w ogóle nie działa. Na stronie SM jest komunikat: Informujemy, że aplikacja E-BOK do odwołania będzie niedostępna, z uwagi na trwające prace aktualizacyjne.
Czyli skąd mam wiedzieć czy mam nadpłatę, niedopłatę czy inny czort? Od kwietnia są podwyżki, pismo przysłali dawno temu, ale ja nie trzymam śmieci, więc nie wiem ile mam płacić. I co mam lecieć do spółdzielni, dzwonić, bo na stronę nie wejdę? Ale jest RODO, wiec chyba przez telefon nie przekazują takich rzeczy ile kto ma zapłacić??? Ktoś wie co to znaczy "do odwołania"? |
|
|
|
|
Ebok już działa, nadwyżki są, podwyżka czynszu o kilkanaście procent też jest..
|
|
|
|
Nadal maja niewykupiony certyfikat, każdy antywirus blokuje ich logowanie!
A dodatkowo na chromie jak się wyłączy nawet antywirusa, jest biała plansza... Taka duża spółdzielnia i nie potrafią ogarnąć strony!!!! |
|
|
|
|
U mnie na chrome działa
|