|
|
|
Czy można podłączyć dekoder do laptopa? Nie dajemy rady a telewizor się zepsuł dziś rano i nie można będzie nic oglądać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co to za dekoder? Masz zewnętrzny monitor lub kartę TV w laptopie?
Jeśli masz zewnętrzny monitor z wejściem HDMI, to możesz do niego podłączyć dekoder. W laptopie masz tylko wyjście HDMI, więc tak nie zadziała. |
|
|
|
|
Dekoder ariva a monitora nie mamy i całe święta bez telewizora
|
|
|
|
|
CYTAT Dekoder ariva a monitora nie mamy i całe święta bez telewizora Postarajcie się wykorzystać tę wspaniałą sytuację. W połączeniu z piękną pogodą wygląda ta awaria jak dar od Boga A jeżeli chodzi o jakiś film na wieczór, da się ten problem rozwiązać przy pomocy samego laptopa i dostępu do internetu (choć oglądanie filmu na monitorze laptopowym musi być nieprzyjemne). |
|
|
|
|
da się pobierz sobie program do "ściągania" sygnału z urządzeń zewnętrznych np. honestech i pod HDMI złapie spokojnie sygnał
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dekoder ariva a monitora nie mamy i całe święta bez telewizora Postarajcie się wykorzystać tę wspaniałą sytuację. W połączeniu z piękną pogodą wygląda ta awaria jak dar od Boga A jeżeli chodzi o jakiś film na wieczór, da się ten problem rozwiązać przy pomocy samego laptopa i dostępu do internetu (choć oglądanie filmu na monitorze laptopowym musi być nieprzyjemne). osoba wychodzi z problemem a ty człowieku musisz swoje 5 groszy wsadzić.....ma ochote siedzieć w domu przed laptopem to jego sprawa....jprd |
|
|
|
|
CYTAT osoba wychodzi z problemem a ty człowieku musisz swoje 5 groszy wsadzić..... No czasem muszę i ch#$_j Ci do tego. CYTAT ma ochote siedzieć w domu przed laptopem to jego sprawa....jprd I czy ja mu bronię? Napisałem, że w przypadku niepowodzenia pozostają serwisy vod ew. cda czy fili. Niepowodzenie jest wg mnie pewne, a Twój sposób to raczej fantazja. A jeśli nie ogarniasz luźnej wstawki o spacerach zamiast tv to się nie zesraj, bo nie pisałem do Ciebie więc idź pieprzyć gdzie indziej. Alleluja. |
|