|
|
|
Witam wiecie jakie kebaby bedą pracowały w Majówkę(1-3 maj) ??
(niestety cała majówka na 2 zmianie w robocie) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Non stop widzę twoje posty dotyczące otwarcia lokali typu pizzeria kebab w swieta/dni bez handlu. I zastanawia Mnie jak musisz wyglądać skoro to żresz
|
|
|
|
|
Niech Cie to nie obchodzi, mniej wiesz tym lepiej spisz.
I nie spamuj jak nie wnosisz nic do tematu : ) |
|
|
|
|
CYTAT Witam wiecie jakie kebaby bedą pracowały w Majówkę(1-3 maj) ?? (niestety cała majówka na 2 zmianie w robocie) Czekałem na tego świątecznego pracoholika trola płaczącego z powodu głodu kebabowego w święta :) |
|
|
|
|
Przed każdymi świętami Skorpioon zakłada temat o kebabach. W sumie to on sam już powinien być specjalistą w tym temacie i to my jego powinniśmy pytać jego, gdzie można zjeść kebaba w święta.
Ale jak koleś nie umie gotować i nie ma kobiety, która mu ugotuje, to co innego mu zostaje... |
|
|
|
|
Hahahaha , a mi zawsze uśmiech pojawia sie kiedy czytam o kebabach skorpiona
|
|
|
|
|
CYTAT Przed każdymi świętami Skorpioon zakłada temat o kebabach. W sumie to on sam już powinien być specjalistą w tym temacie i to my jego powinniśmy pytać jego, gdzie można zjeść kebaba w święta. Ale jak koleś nie umie gotować i nie ma kobiety, która mu ugotuje, to co innego mu zostaje... Kobiety już dawno nie są od gotowania , Ty średniowieczny dziadku |
|
|
|
|
Kiedyś przechodziłam kolo tego i ostatnio przechodzę koło tego miejsca koło działek koło wału pachniało podobnie chyba tam będzie czynne
-Agnieszka- |
|
|
|
|
A może byś się tak na pizzę przerzucil?
|
|
|
|
|
Gdybyście byli nieudacznikami i mieli dwie lewe ręce to też byście jedli śmieciowe jedzenie jak skorpioon.
|
|
|
|
|
CYTAT (niestety cała majówka na 2 zmianie w robocie) jak idziesz na II zmianę, to chyba masz czas ugotować sobie obiad i zrobić kanapki, a tak na marginesie masz strasznie złośliwego szefa, że każde święto ogranicza Ci dostęp do podstawowego pożywienia dla Ciebie- kebabów- wysyłając Cię do roboty... Po prostu świnia. |
|
|
|
|
CYTAT Kobiety już dawno nie są od gotowania , Ty średniowieczny dziadku A kto tu napisał o kobiecie od gotowania? Masz napisane: CYTAT Ale jak koleś nie umie gotować i nie ma kobiety, która mu ugotuje Normalni ludzie żyją w związkach, gdzie jest mężczyzna i kobieta. Jeżeli jedno nie potrafi gotować to przeważnie zajmuje się tym drugie. Masz napisane, że skorpion nie potrafi i zapewne nie ma partnerki, która by gotowała. No chyba, że wg Ciebie w domu powinno żyć dwóch mężczyzn i powinni sobie gotować, smażyć, przygotowywać jajka i robić kakao Ps. Ostatnio chyba na wielkanoc nie było tematu o kebabach, powiem szczerze, że w ogóle nie czułem, że są święta :( |
|
|
|
|
ide na spacer, zobacze czy emre czynnne
|
|
|
|
|
Jadłem rano Hayati otwarty do 2
Aleppo od 15-22 Nazir od 10-1 Na Wojska Polskeigo Remont do 4.05 |
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
SzoPeN - Ales napisal. Przygotowac jajka moze dwoch mezczyzn? A gdzie kogut i kura? Swiat nie odczules? Pewno dlatego, ze nie wierzysz w zmartwychwstanie Pana Jezusa.
|
|
|
|
|
CYTAT SzoPeN - Ales napisal. Przygotowac jajka moze dwoch mezczyzn? A gdzie kogut i kura? Wyobraź sobie, że do przygotowania do spożycia jaj, poddania ich obróbce cieplnej lub usmażenia nie jest potrzebny kogut. Ogarniasz w ogóle jak zrobić jajecznicę czy wyższy poziom umiejętności kulinarnych? CYTAT Swiat nie odczules? Pewno dlatego, ze nie wierzysz w zmartwychwstanie Pana Jezusa. Wyznacznikiem ogarnięcia człowieka jest umiejętność interpretacji otoczenia. Trzeba umieć odróżnić psa od wydry, policjanta od księdza, drzewo od słupa, żart od poważnej wypowiedzi. Skup się bardziej. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
u Jana i Joli otwarte jutro ? (3maj)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szopen pisze o Wielkanocy z małej litery, nawet nie potrafi uszanować pisowni o szacunku dla chrześcijan nie wspominam
|
|
|
|
|
Gdzie można kupić szaszłyki z baraniny?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Szopen pisze o Wielkanocy z małej litery, nawet nie potrafi uszanować pisowni o szacunku dla chrześcijan nie wspominam Hahaha, nie zesraj się Ale działo wytoczyłeś. A Ty nie potrafisz uszanować języka polskiego, piszesz nieskładnie, nie szanujesz interpunkcji, o stylistyce nawet nie wspominam. Na szacunek sobie trzeba zasłużyć sierotko. |
|
|
|
|
Mam nadzieję że ten dostawca co dziś się rozbił, wiózł kebaba dla skorpioona :-)
|
|
|
|
|
Oj peszek wczoraj nie zamawiałem
|
|