|
|
|
Wszedłem na ten linkowany przez ciebie profil i zrozumiałem ilu w Polsce jest idiotów . Wiem że oglądanie TVN ryje psychę ale to co zobaczyłem mnie przeraziło...
A jak Andrzejku ty jako dziecię TVN i bezpartyjny wolnościowiec ze sztabu POKO jak skomentujesz wczorajszy " brunatny marsz polskich faszystów" jak go określiły media które uważasz za wiarygodne? Andrzejku a czy wespół z innymi bezpartyjnymi wolnościowcami i podkarpackimi dewiantami będziecie urządzać gdańskie miesięcznice? No wiesz żeby uczcić pamięć wspaniałego człowieka zamordowanego za praworządność? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
No widzisz Ch..u z Chabzin. Nie oglądałem w ostatnim czasie TVN'u. Całe dnie po za domem No ale ty jak widzę nadal katujesz się tą propagandą Mi wystarczy FB
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT No widzisz Ch..u z Chabzin. Nie oglądałem w ostatnim czasie TVN'u. Całe dnie po za domem No ale ty jak widzę nadal katujesz się tą propagandą Mi wystarczy FB No nie wiem Andrzejku. Jeżeli z obecności na tym forum płyną jakieś nauki to ja powziąłem wiedzę żeby nie wierzyć w ani jedno twoje zdanie... W końcu może wrócisz do domu? A brunatny marsz faszystów? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT W wyborach do europarlamentu musimy wynagrodzić Targowiczan,. A kto powinien wygrać wybory do europarlamentu i sejmu??? Ci którzy nie donosili do PE na nas. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Czyli Kukiz15
-Agnieszka- |
|
|
|
|
CYTAT 2 maja o godzinie 18:30 w hotelu Hutnik rozpocznie się spotkanie z Januszem Korwinem-Mikke i kandydatem Konfederacji do PE Damianem Bańką. Przyjdźmy licznie na to spotkanie, gdyż to zaszczyt, że Korwin-Mikke przyjeżdżając na Podkarpacie wybrał właśnie Stalową Wolę jako miejsce spotkania z mieszkańcami. Trzeba mieć zryty łeb ,żeby popierać tego oszołoma. |
|
|
|
|
Lesio wyjaśnij bo mam chyba zryty łeb
|
|