|
|
|
Ja mam 32 lata.
Z wykształcenia jestem politologiem, a z zamiłowania militarystą. Kiedyś byłem za pracą u Bootrynowej, ale okazało się że już szuka kogoś przez urząd pracy, pewnie żeby płacił urząd pracy, a nie ona. Zresztą co bym tak robił ? Parzył herbatę i rozwieszał plakaty ? Ja jestem poważnym ekspertem. Rozwaliłeś mnie tym tekstem a szczególnie ostatnim zdaniem . Ludzie, nachcikowi nie trzeba pomocy w szukaniu pracy . Jemu potrzeba jakiegoś najlepszego eksperta od psychiki i to najlepiej w zamkniętym zakładzie . W innym przypadku wcześniej czy później nachcik dojdzie do wniosku że to społeczeństwo lub taka czy inna władza jest winna jego wszelakich niepowodzeń i zaszlachtuje kogoś nożem w jakimś miejscu publicznym . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja bym się nie obrażał o parzenie herbaty, w końcu była wojewoda M. Chomycz-Śmigielska od tego zaczynała w biurze posełki PO Skowrońskiej
|
|
|
|
|
@ krzywy56
Możliwe że masz rację. Jeżeli siedzi tu na forum jakiś poseł / posłanka, to zapraszam do kontaktu. Podałem wcześniej mój adres e-mail. Z ostatniej chwili: Irak na granicy wojny domowej i rozpadu. Trwa ewakuacja zagranicznych dyplomatów i pracowników zagranicznych korporacji. |
|
|
|
|
CYTAT (go123, Nacht, Florek-xxx, etc) Ja jestem poważnym ekspertem. Nie łyknąłem bajeczki Tomaszu, nikt z kręgu ekspertów, cię nie zna. Ty to jednak masz wyobraźnię. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
@ Reiker
Z kręgu jakich ekspertów ? Ja też żadnego nie kojarzę. Jak wejdziesz np. na Defence24, to piszą tam o nowinkach technicznych na których masową produkcję nikt nie ma pieniędzy. Podobnie większość planowanych programów modernizacji pozostanie jedynie w sferze planów, które nigdy nie zostaną zrealizowane. Chociażby plany modernizacji nabytych przez Polskę 105 ex-niemieckich czołgów Leopard 2A5. Wymiata armat na nowe, z dłuższą lufę (o długości 55 kalibrów zamiast 44 kalibrów) jest zbyt droga i zbyt skomplikowana jak na polskie warunki technologiczne. Nabyte przez Polskę ex-niemieckie Leopardy 2A5 pozostaną sprawne do mniej więcej 2025 roku. Poniżej, białoruskie czołgi T-72B, zmodernizowane w Rosji do standardu T-72B3: https://www.janes(...)main.jpg |
|
|
|
|
CYTAT (go123, Nacht, Florek-xxx, etc) Twoja wypowiedź z 17 Maja 2019r. 15:15. Ja mam 32 lata. Z wykształcenia jestem politologiem, a z zamiłowania militarystą. Kiedyś byłem za pracą u Bootrynowej, ale okazało się że już szuka kogoś przez urząd pracy, pewnie żeby płacił urząd pracy, a nie ona. Zresztą co bym tak robił ? Parzył herbatę i rozwieszał plakaty ? Ja jestem poważnym ekspertem. Czy ty właśnie sam siebie nazwałeś ekspertem w swojej wypowiedzi? Nie rżnij większego przyglupa niż już jesteś. CYTAT (go123, Nacht, Florek-xxx, etc) Z kręgu jakich ekspertów? Ja też żadnego nie kojarzę. Przypomnij sobie słoik po majonezie Kieleckim! Co tam wkładałeś dowcipnisiu? Sam się już wystarczająco skompromitowaęś! „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
@ Reiker
Nie ważne kto kogo uważa za eksperta, ważne kto jest ekspertem. Popatrz na zdjęcie do którego link podałem, i spróbuj powiedzieć czym różni się T-72B od T-72B3 ? Nie wiesz tego, bo skąd masz wiedzieć ? Od tego jestem ja Przede wszystkim ulepszono system protekcji czołgu. Kostki pancerza reaktywnego pierwszej generacji typu Kontakt-1, zastąpiono kostkami pancerza reaktywnego drugiej generacji typu Kontakt-5. Dodano też klatkę przeciw-kumulacyjną, która otacza tył kadłuba, oraz dodatkowe osłony podwozia zrobione wiszących płytek stalowych o grubości 2 centymetrów. |
|
|
|
|
CYTAT (go123, Nacht, Licht, Florek-xxx, etc) Nie ważne kto kogo uważa za eksperta, ważne kto jest ekspertem W moich oczach niestety Tomaszu, jesteś największym kretynem i idiotą. Z oszołomami i tępakami się nie dyskutuje! „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Dziękuję za słowa uznania
|
|
|
|
|
Brakuje mi ostatnio czołgów
|
|
|
|
|
Chcecie drugiego takiego zdrowo pier**lnietego jak ten co z nożem po vivo biegał ?
Już macie nachcika... Tylko czekać aż mu odj**ie i będzie powtórka z rozrywki a każdy będzie mówił wtedy ze już od dawna taki czub istniał ale nikt nie reagował... |
|
Dołączył: 27 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
go123 nie łam się! Dawaj teksty, są naprawdę wielce ciekawe! Np. co z Leo 2 PL?
Cudny Lolo |
|
|
|
|
@ Lolo
Moim zdaniem żadnej modernizacji do standardu "PL" nie będzie. Generalnie, czołgi typu Leopard 2 są wycofywane z obiegu - wszyscy użytkownicy stopniowo konwertują je na pojazdy inżynieryjne (ciągniki, spychacze, mobilne mosty składane) lub rozbierają na części zamienne, ewentualnie robią z nich eksponaty muzealne lub cele ćwiczebne do testowania różnych modeli broni przeciwpancernej. |
|
|
|
|
CYTAT Chcecie drugiego takiego zdrowo pier**lnietego jak ten co z nożem po vivo biegał ? Już macie nachcika... Tylko czekać aż mu odj**ie i będzie powtórka z rozrywki a każdy będzie mówił wtedy ze już od dawna taki czub istniał ale nikt nie reagował... Już o tym tu pisałem . Ciekawe czy w razie czego barany z SM wezmą na siebie odpowiedzialność za to że takiego szaleńca wyhodowali tu ...za kilkanaście więcej wejśç na stronę ( czyli za kilka złotych ) . Pewnie jakby co to szybko wykasują wszelakie ślady bytności tu tego osobnika . Ale chyba są świadomi tego że na n:cie nic nie ginie ??? A może nie są... |
|