|
|
|
Pepco w vivo to jakoś koszmar jeżeli chodzi o pracowników . Będąc na zakupach zaobserwowalam juz kolejny raz jak jedna z pracownic zle zle traktuje koleżanki z pracy i to przy klientach i głupie komentowanie ze za długo zeszło jej przyniesienie zabawki z "kodem " porażka,atmosfera nie fajna ,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ojej... a ciebie pewnie wywalili?
|
|
|
|
|
To ta poniżania..
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Był temat o CCC Vivo teraz Pepco... Poleje się teraz fala żali na sklepy w galerii.
Podpisujesz umowę znaczy zgadzasz się na warunki, nie odpowiadają Ci szukasz takiej gdzie będą spełnione Twoje wymagania. W trakcie łamane są prawa pracownika, zasady współpracy itd. Są od tego odpowiednie instytucje, które się tym zajmują. Forum SM w niczym nie pomoże. |
|
|
|
|
CYTAT (Maurito) Forum SM w niczym nie pomoże. To wierutna bzdura, pracodawcy nie cierpią jak wyciekają informacje o panująca atmosferze i stosunkach międzyludzkich w firmie. Gdy pojawiają się takowe na forach, straszą portal pozwami do sądu. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
To prawda , gdy ja podpisywałem swoją umowę z pewna firma , była tam osobna karteczka o social mediach
Nie wszędzie to jest , a wiadomo w każdej firmie to samo ... Jak się dorwie do rządzenia ten który nie powinienen rządzić |
|
|
|
|
CYTAT (wopin ) To prawda, gdy ja podpisywałem swoją umowę z pewna firma, była tam osobna karteczka o social mediach. Nie wszędzie to jest, a wiadomo w każdej firmie to samo... Było pracodawcy podsunąć umowę, że akceptuje konieczność rzetelnego i uczciwego opłacania Ciebie jako rzetelnego pracownika... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|