|
|
|
Chciałbym się zapytać, w jaki sposób się płaci za egzamin na Prawo Jazdy w TBG ;> Płaci się w kasie czy na konto dokonuje się wpłaty Z góry dziękuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w kopercie mój drogi w kopercie
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
w kasie - ustalasz za jednym razem termin egzaminu
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
albo w lape ;-)
ze co ? |
|
|
|
|
Albo na konto, a w tytule przelewu napisać "w łapę" i z tak wypełnionym blankietem pójść do kasy WORDu .
|
|
|
|
|
reasumujac
na Nas zawsze mozna liczyc ze co ? |
|
|
|
|
A szkola w ktorej robisz prawko Ci tego nie zalatwi?? ja pospisywalam jakies papierki dalam instruktorowi zdjecie, kase i ło sie zalatwilo
|
|
|
|
|
ile kosztuje teraz prawo jazdy kat. D + E..., gdzie najlepiej robic prawko???
|
|
|
|
|
Jeżeli nie załatwia ci terminu szkoła nauki jazdy, musisz być osobiście, wówczas za prawo jazy kat. B płacisz 22 zł egzamin teoretyczny i 112 zł egzamin praktyczny. Pani w okienku da ci blankiet do zapłaty, wypełnisz i podejdziesz do okienka banku obok (w tym samym budynku) gdzie dokonasz wpłaty. Potem z potwierdzeniem wpłaty idziesz znów do pani z okienka WORDu i ustalasz termin.
|
|
|
|
|
CYTAT ja pospisywalam jakies papierki dalam instruktorowi zdjecie, kase i ło sie zalatwilo Mam takie jedno małe pytanie do panny_pini Czy podpisuje pani wnioski(dokumenty)podawane pani do podpisania bez uprzedniego zapoznania się z treścią.Znaczy się akceptuje pani wszystko co dostaje pani do podpisania Dobra rada na przyszłość proszę najpierw zapoznawać się z treścią a potem podpisywać bo morze kiedyś spotkać panią niemiła niespodzianka Pozdr |
|
|
|
|
Spokojna Twoja rozczochrana wiem na jakim świecie zyje
|
|
|
|
|
no i pieknie mamy gotowa odpowiedz dlaczego jest tak wielu nieudacznikow za kolkiem ktorzy wiedza mniej wiecej gdzie jest gaz i klakson w samochodzie
szkoda tylko ze korupcja i uklady sa juz u nas szeroko pojeta norma... non serviam |
|
|
|
|
Siedzialem niedawno w poczekalni przyegzaminowej i średni czas egzaminu to 14 minut okolo przy czym 5 to szukanie korka olej uw silniku i drugie 5 to ustawianie foteli bo to przeciez najwazniejsze i na tym uwalaja ludzi.
ogólnie na miasto wyjezdza moze co 10 "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
dlatego tak wielu kierowcow wie tylko tyle gdzie jest gaz klaskon i kierownica od razu widac tych co podplacili hehe
non serviam |
|
|
|
|
Co do prawa jazdy kat. D+E (autobusy z przyczepami).
Nie wiadomo ile kosztuje bo nikt tego nie robi - egzotyczna kategoria dosyć. Uzyskać ją można przez posiadanie Równocześnie kat. C+E i D to wtedy "wbijają" z urzędu D+E. Problem jeśli ktoś ma tylko B i D a chce ciągnąć przyczepą inną niż lekka autobusem. Trzeba poszukać ośrodka szkoleniowego co takie coś zrobi (wiem że jest w Leżajsku ośrodek co ma uprawnienia na D+E). A potem kolejna przygoda znaleźć WORD, który zrobi egzamin na D+E. Odrazu podpowiem, że Tarnobrzeg odpada - niemoty okropne. Ale za to bez problemu w WORD Rzeszów można zdawać (ale trzeba zapewnić własny sprzęt - np z ośrodka szkoleniowego). |
|
|
|
|
CYTAT Siedzialem niedawno w poczekalni przyegzaminowej i średni czas egzaminu to 14 minut okolo przy czym 5 to szukanie korka olej uw silniku i drugie 5 to ustawianie foteli bo to przeciez najwazniejsze i na tym uwalaja ludzi. ogólnie na miasto wyjezdza moze co 10 czasami i to sie przydaje ^^ bo pozniej pokrywki 710 kaza szukac ^^ http://www.smies(...)385.html :] |
|