|
|
|
A mi smakują lody z "Tatrzańskiej" na Ofiar Katynia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT U Grażyny bardzo smaczne ale ostatnio w miętowym smaku miałem pełno lodowych bryłek ble Zajechałem wczoraj sprawdzić, i lody faktycznie smaczne, ale dwie gałki od Grażyny to mniejszy lód niż jedna gałka z manufaktury. nie porównuj chemii do ekologii, chyba nie wiesz ile co kosztuje. Ja też robię sobie w domu lody i nie są dużo tańsze od Grażyny. |
|
|
|
|
CYTAT Manufaktura maja najtansze lody i smak ich jest troche dziwny, poniewaz do kazdych smakow dodaja za duzo soli, sol uzaleznia i oczywiscie przez to dodana jest spora ilosc cukru Nikt ci nie każe kupować "słonego karmelu", będzie więcej dla mnie Jedynie w truskawkowych zauważyłam że za dużo jest cukru. A reszta jest super |
|
|
|
|
CYTAT nie porównuj chemii do ekologii, chyba nie wiesz ile co kosztuje. Ja też robię sobie w domu lody i nie są dużo tańsze od Grażyny. Że niby Grażyna robi z jajek od szczęśliwych kurek, a kawowe pewnie z ekologicznych plantacji kawy? |
|
|
|
|
CYTAT A mi smakują lody z "Tatrzańskiej" na Ofiar Katynia. Tu tez potwierdzam, ostatnio spróbowałem i naprawdę smaczne + sporo miejsca by sobie wygodnie usiąść (polecam malinowe). A był ktoś w Konesso? Bombardują mnie reklamy jakieś, że mają "Prawdziwe Lody" W tamtym roku tam jadłem jakieś dziwne smaki, typu bazylia Na chwilę obecną dla mnie czołówka to "Suchojad" i "Grażynka", zaraz za nimi Tatrzańska. |
|
|
|
|
maruda, nie wiem czy widziałeś sproszkowane jajka albo śmietanę co nigdy się nie psuje
|
|
|
|
|
CYTAT maruda, nie wiem czy widziałeś sproszkowane jajka albo śmietanę co nigdy się nie psuje Nie ale zgaduję że Ty widziałeś w kuchni Manufaktury? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Manufaktura maja najtansze lody i smak ich jest troche dziwny, poniewaz do kazdych smakow dodaja za duzo soli, sol uzaleznia i oczywiscie przez to dodana jest spora ilosc cukru Nikt ci nie każe kupować "słonego karmelu", będzie więcej dla mnie Jedynie w truskawkowych zauważyłam że za dużo jest cukru. A reszta jest super Napisalam, do kazdego smaku dodaja sol...nie tylko do karmelowego |
|
|
|
|
Wiecie co? Mi jak coś smakuje, i to bardzo smakuje, to jestem w stanie przymknąć oko czy jest w tym sól, cukier, świńskie uszy, psie ogony, czy gówno wielbłąda. Ja wybieram Manufakturę choćby Laska z kumplem trzepali gruchę do głównej kadzi.
|
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Na cukier i tłuszcz jesteśmy genetycznie ukształtowani, do soli od małego przyzwyczajani. I niestety te trzy elementy to przepis na sukces
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
dobre lody można zjeść w pawilonie centrum 4 / obok apteki
|
|