|
|
|
Meteorolodzy jeszcze nie dowierzają, ale Europejskie Centrum Prognoz Średnioterminowych zapowiada nową falę ekstremalnego gorąca. Już za kilka dni temperatura w Polsce ma sięgnąć 40 stopni C. Czerwiec 2019 może się okazać najgorętszym od ponad 200 lat historii pomiarów.---- https://www.wp.pl(...)9378817a
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Fajnie. Jeszcze w lipcu żeby tak było bo jadę nad morze
|
|
|
|
|
no lato mamy, w zimie jak zimno też źle...
|
|
|
|
|
Ja bym prosił na sierpień 45 w cieniu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Meteorolodzy jeszcze nie dowierzają, ale Europejskie Centrum Prognoz Średnioterminowych zapowiada nową falę ekstremalnego gorąca. Już za kilka dni temperatura w Polsce ma sięgnąć 40 stopni C. Czerwiec 2019 może się okazać najgorętszym od ponad 200 lat historii pomiarów.---- https://www.wp.pl(...)9378817a Zosiu, jak jest lato to musi być gorąco, jak jest zima to musi być zimno. |
|
|
|
|
CYTAT jak jest zima to musi być zimno. Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury! Czy ja palę? Pani kierowniczko! Ja palę przez cały czas! Na okrągło! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT WoW chyba zaplanuje wakacje wlasnie tam |
|
|
|
|
Taxus widzę comsona teksty
|
|
|
|
|
madras, myślę że jesteś po stronie premiera. Żabojady i szkopy mogą sobie pozwolić na a nas chcą zniszczyć opłatami za dwutlenek węgla. Może niech zażądają od Chin zmniejszenia gazów. Tam jeden Pekin więcej emituje gazów jak cała unia i co to da takie wyrównywanie emisji gazów. Chiny/Azja się rozwijają a jewropa się zwija.
|
|
|
|
|
Nie jestem fachowwcem ale coś z tym trzeba zrobić bo zdechniemy w zimie od smogu a w lecie od upałów i skutków burz itp. Przyjdzie czas ze rządowi zabraknie kasy na odszkodowania i pomoc ofiarom rożnych klęsk.
|
|
|
|
|
Nie trzeba upałów wystarczy że chemią oddychamy chemię jemy i padamy jak muchy
|
|
|
|
|
Poszukaj jaka była średnia długość życia w średniowieczu czy w starożytnym Egipcie. Dzięki tej chemii co niektórzy dożywają ponad 100 lat.
|
|
|
|
|
CYTAT Taxus widzę comsona teksty smiech2 Autorem cytatu jest Ryszard lub Stanisław. CYTAT Poszukaj jaka była średnia długość życia w średniowieczu czy w starożytnym Egipcie. Dzięki tej chemii co niektórzy dożywają ponad 100 lat. Krótkowieczność nie wynikała z braku chemii w pożywieniu czy powietrzu. |
|
|
|
|
CYTAT Poszukaj jaka była średnia długość życia w średniowieczu czy w starożytnym Egipcie. Dzięki tej chemii co niektórzy dożywają ponad 100 lat. Jak długo żyli starożytni Rzymianie? --- https://cieka(...)ymianie/
|
|
|
|
|
W Stalowej Woli nie trzeba upalow zeby ludzie wygineli. W Stalowej truja nas zakłady z których unoszą się dymy aluminium to jest nasze największe zagrożenie!!!
|
|
|
|
|
CYTAT W Stalowej Woli nie trzeba upalow zeby ludzie wygineli. W Stalowej truja nas zakłady z których unoszą się dymy aluminium to jest nasze największe zagrożenie!!! --Badanie opublikowane w czasopiśmie JAMA Internal Medicine wskazuje, że kawa redukuje ryzyko przedwczesnej śmierci. Picie 2-5 filiżanek kawy dziennie zmniejsza śmiertelność o 12%, 6-8 filiżanek - nawet o 16%. -- --- https://echod(...)30984394
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
No napaliłem się na te upały wziąłem sobie urlop a tu zonk za oknem.
Zosia może podaj liczby , puszczę totolotka. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|