|
|
|
Witam orientuje się ktoś kiedy będą wypłacane odszkodowania za działki które idą pod obwodnicę??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chyba nie będzie nic wypłacane, bo to ziemia skarbu państwa. Można będzie tylko otrzymać działkę w innym miejscu ale dopiero jak miasto znajdzie i zagospodaruje takie tereny.
|
|
|
|
|
Chodziło mi o nasadzenia które były na działkach.
Ale sprecyzowalem pytanie |
|
|
|
|
Za nasadzenia płacą na pewno, co do altanek to nie wiem, ale podobno też mają płacić. Ale jakie stawki to nie wiem.
W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakietę na księżyc, teraz potrzeba Pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste... |
|
|
|
|
Maksymalną wartośc altanki definiuje ustawa. 12 lub 14 tysięcy bodajże, a to ile ktoś wpakował ich niestety nie obchodzi.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Pod warunkiem że była postawiona zgodnie z regulaminem i prawem budowlanym.
|
|
|
|
|
Ja tylko zapytałem kiedy będą wypłacac A nie o to czy zgodnie z regulaminem i za co będą wypłacac.
Tylko pytałem KIEDY |
|
|
|
|
To się zapytaj tych, co będą wypłacać. A nam na forum dupy nie zawracaj. Może jeszcze zapytaj, kiedy będzie promocja na schab w Lidlu i jaka będzie temperatura 23 sierpnia o 19:00...
|
|
|
|
|
Po to jest forum więc będę pytał A Ty nie masz nic do tego.
To skoro zaczoles temat to kiedy będzie promocja ?? I jaka będzie pogoda ?? |
|
|
|
|
Po to jest forum?
Przepraszam, że temat "zaczołem" Już go kuńczę, żegnam, czołem. |
|
|
|
|
szopen takimi pierdołami nabija sobie licznik zamiast poważnie traktować pytanie
|
|
|
|
|
CYTAT szopen takimi pierdołami nabija sobie licznik zamiast poważnie traktować pytanie A Ty od dłuższego czasu nabijasz sobie licznik komentowaniem moich komentarzy. Dalej nie masz zajęcia? Pomóż koledze, dowiedz się za niego kiedy dostanie pieniążki i odpisz. Sprawdź mi przy okazji, o której odjeżdża czwórka spod wzorcówki po 15, bo też jestem z tych, którym się nie chce zainteresować i podzwonić tylko liczą, że ktoś będzie załatwiał ich sprawy. Potraktuj pytanie kolegi poważnie, a ode mnie się odp..l |
|
|
|
|
CYTAT A Ty od dłuższego czasu nabijasz sobie licznik komentowaniem moich komentarzy. Też to zauważyłem. |
|
|
|
|
........
|
|
|
|
|
Ktoś może coś się czy nic ??
|