|
|
|
Wybory do Sejmu i Senatu 2019 . Jakie sa wasze opnie ?? Na kogo warto zaglosowac i dlaczego??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coraz więcej osób mówi to samo. Na Po nie bo zawiedli, Pis rozdaje na potęge i jest drogo... więc zostaje w domu.. ludzie odpuszczają głosowanie.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
PiS bo dają 500 i 300
|
|
|
|
|
daja 500 i 300 a zabieraja 1500 wez kalkulator Stefcia w raczki i policz ile daja a ile zabieraja na podwyzkach no chyba ze nie potrafisz sie nim poslugiwac . Brawo ty Stefcia .
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
A może tym razem na tych co nie dają i nie zabierają?
Kto proponuje obniżkę podatków, opłat i danin? Kto jest przeciwny stałemu zadłużaniu się kraju? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT daja 500 i 300 a zabieraja 1500 wez kalkulator Stefcia w raczki i policz ile daja a ile zabieraja na podwyzkach no chyba ze nie potrafisz sie nim poslugiwac . Brawo ty Stefcia . Nie zabierają mi niczego więcej co zabrał by mi inny rząd. A dwriny o kalkulatorze i mojego imienia odbieram jako twoją głupote. |
|
|
|
|
CYTAT A może tym razem na tych co nie dają i nie zabierają? Kto proponuje obniżkę podatków, opłat i danin? Kto jest przeciwny stałemu zadłużaniu się kraju? Każdy rząd będzie zabierał. Obniżkę podatków może obiecywać opozycja która gdyby rządziła tego by nie dokonała. Wszystkie kraje się non stop zadłużają. Nie wiesz o tym? A długi za poprzedniego rządu tak spłacasz że jeszcze dostajesz pieniądze teraz. |
|
|
|
|
CYTAT Każdy rząd będzie zabierał. Wiadomo. Ale można optować za takim który będzie zabierał tylko na najważniejsze sprawy. Np. bezpieczeństwo kraju i obywateli. CYTAT Obniżkę podatków może obiecywać opozycja która gdyby rządziła tego by nie dokonała. PiS też obiecał obniżki i niestety nie wyszło. Nie dość, że nic nie obniżyli to dokładają nowe opłaty. CYTAT Wszystkie kraje się non stop zadłużają. Nie wiesz o tym? Wiem o tym i mi się to nie podoba. Można wzorować się na dobrych pomysłach ale na głupocie nie warto. CYTAT A długi za poprzedniego rządu tak spłacasz że jeszcze dostajesz pieniądze teraz. Długi poprzedników i obecnego rządu będą spłacały moje dzieci i ja. Postaraj się i dowiedz ile dziś każdy Polak jest winny. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Stefania jestes tak pusta , ze generalnie jakby ci ktos nasral na ten pusty leb to i tak bys powiedziala ze deszcz pada , tyle w temacie . Szkoda slow na ciemnogrod .
|
|
|
|
|
marian - a może spróbuj odnieść się do wypowiedzi, zamiast obrażać forumowicza?
Za trudne? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
raczej za latwe , ciemniaka nic nie da sie wytlumaczyc w zaden sposob , 500plus i do przodu , a w sklepie minus 800 .
|
|
|
|
|
Czyli za trudne.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Długi poprzedników i obecnego rządu będą spłacały moje dzieci i ja. Postaraj się i dowiedz ile dziś każdy Polak jest winny. Idąc tą teorią doczekaliśmy już chyba spłaty długów np. SLD Więc PiS jak każda partia nie robi nic nadzwyczaj złego co inne partie robiły. A robi dużo dobrego. marian112 buziaki, albo jak mi syn podpowiada jakaś maść na ból xupy |
|
|
|
|
CYTAT (Mirek777) Czyli za trudne. |
|
|
|
|
Głosujemy na Konfederację. PiS prowadzi fatalną politykę zagraniczną i wspiera tylko nierobów, których uczciwie pracujący muszą utrzymywać. PO to żenada, na każdym kroku kłamią Polaków, też podnosili podatki. Politycy PO wykazują niesamowitą pogardę w stosunku do zwykłego obywatela. PSL to szkodnicy, którzy wejdą w koalicję z każdym, byle by dojść do koryta. SLD to komuniści. Wiosna to patologia, mają okropny, socjalistyczny program gospodarczy.
|
|
|
|
|
No to przedstaw nam program wyborczy Konfederacji.
Szczególnie interesują mnie dziedziny: - przemysł i gospodarka - energetyka - stanowisko co do przekopu Mierzei Wiślanej i budowy CPK - polityka zagraniczna wobec: Rosji, USA, Niemiec, Francji - obronność - służba zdrowia - lgbt - szkolnictwo - programy socjalne Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
K15 #R
Tylko niestety trzeźwo myślących za mało. Za to za dużo w stylu "mnie się należy - dej". Reszcie się nie chce lub straciła nadzieję. Dlatego wyniki wyglądają jak wyglądają. Ludzie zbyt łatwo przyzwyczajajă się do codzienności i są niechętni na zmiany gdyż to wymaga pracy. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Długi poprzedników i obecnego rządu będą spłacały moje dzieci i ja. Postaraj się i dowiedz ile dziś każdy Polak jest winny. Idąc tą teorią doczekaliśmy już chyba spłaty długów np. SLD Więc PiS jak każda partia nie robi nic nadzwyczaj złego co inne partie robiły. A robi dużo dobrego. marian112 buziaki, albo jak mi syn podpowiada jakaś maść na ból xupy Tak, niedawno spłaciliśmy długi zaciągane za Gierka. Jeśli chodzi o zadłużanie robi faktycznie to samo, mimo że mówi co innego Czy robi dużo dobrego to bym się nie zgodził. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT A może tym razem na tych co nie dają i nie zabierają? Kto proponuje obniżkę podatków, opłat i danin? Kto jest przeciwny stałemu zadłużaniu się kraju? To chyba nie Totalni bo w Łodzi podnieśli krzyk że zerowy PIT dla młodzieży Parlament zatwierdził i rajcy chcą jako zadośćuczynienia za straty kolesi ekstra dotacje państwowe czyli zadłużanie. Hanka Zdanowska jest w komitecie wyborczym obok mistrza Bartosza Arłukowicza. Gdyby się spodobało to wszystkie wielkie miasta pójdą tą drogą wyborczej narracji - zabierają nam na prowincje. Następne 4-ry lata głodu to poważna sprawa. Nie, na post-liberałów na obniżenie podatków nie liczę.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
art2deco jak z tobą dyskutować jak ty podstaw nie ogarniasz? Trzeba zmienić system podatkowy i po sprawie. No ale ciebie zapewne to nie interesuje bo ty zajmujesz się propagandą czas na TVPiS
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzejku, wszyscy zmieniają. Kto ma taki program i rządzi?
PS Na wszelki wypadek upewnię się ze chodzi o rządzenie,,, a nie o walkę z systemem. PS2 Co to za protest tam masz? PS3 A teraz myślenie. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Andrzejku, wszyscy zmieniają. Kto ma taki program i rządzi? PS Na wszelki wypadek upewnię się ze chodzi o rządzenie,,, a nie o walkę z systemem. Nawet nie trzeba dopytywać, że takim jak ty chodzi tylko o władzę. Jaki protest? Nie wiesz jaki jest protest z takim logo? CYTAT PS3 A teraz myślenie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nie, zdradź co protestujesz. Merytoryczną cześć twojej odpowiedzi przyjęłam bez fajerwerków do wiadomości.
|
|
|
|
CYTAT Nie, zdradź co protestujesz. Ja akurat nie protestuję, ale popieram protest. CYTAT Merytoryczną cześć twojej odpowiedzi przyjęłam bez fajerwerków do wiadomości. No domyślam się, przecież jak ludzie zaczyna ogarniać to stracisz robotę Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ja się dziele społecznie, zawsze mogę. Obiektywizm to moje trzecie imię.
|