|
|
|
Witam.
W przyszłym tygodniu będe w Medyce, orientuję się może ktoś gdzie można zakupić cukierki/chałwe/alkohol z Ukrainy? Przy granicy czy może jest jakiś targ w Medyce ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jest trochę straganów po lewej stronie DK 28 jadąc w kierunku przejścia. Przed samym przejściem musisz skręcić w lewo tam gdzie drogowskazy kierują ludzi na parkingi. W rejonie Biedronki znajdziesz targowisko a tam wszystko czego potrzebujesz. Spójrz na Google Maps, zbliż rejon przejścia, targowisko jest nawet pokazane. Nie spodziewaj się super niskich cen. Minęły czasy kiedy za 0,5 płaciło się 7zł.
|
|
|
|
|
Kolega w Przemyślu był i przypadkiem trafił na Ukraińca i wódka 1l 25zł a Jim bean 1l 50zł.
Bardziej chodzi mi o słodycze i chałwe a alko przy okazji ale tylko whisky jak coś będą mieć. A jest sens przejść przez granicę to tego sklepu bezcłowego przy granicy bo akurat paszport mam ? Już sprawdzałem na mapie. Dzięki |
|
|
|
|
Jim Beam 0,7 + dwie szklanki w Aldi teraz po 40zl
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
stella i tak wychodzi drożej na litrze bo 57zł a szklanki już ma
|
|
|
|
|
zastanawiałeś się czy warto ryzykować zdrowiem a nawet życiem dla kilku zł. W kraju masz nieograniczony wybór alkoholi i prawdopodobieństwo że trafisz na metanol równe albo i mniejsze z trafieniem 6-stki w totolotka
|
|
|
|
|
kabi jestem tego samego zdania dlatego najbardziej interesują mnie słodycze,sosy,ketchup raz musztarda lodobna bardzo dobra. A alkohol zobaczę jak coś to tylko w sklepie bezcłowym
|
|