|
|
|
Witam, chciałabym zamontować w kuchni, nad blatem panele ze szkła hartowanego. Czy możecie polecić jakąś firmę, która się tym zajmuje ? Gdzie najlepiej takie panele zamówić ?
aneta87 |
|
|
|
|
aneta87 |
|
|
|
|
FPHU "Kryształ"
27-600 Sandomierz ul.Holownicza 6 (wjazd od ul. Ostr�wek 2) tel/fax 15 832 34 31 tel. kom. 603 891 765 E-mail: lustra1_(at)_op.pl Polecam |
|
|
|
|
A czy w Stalowej jest ktoś kto się tym zajmuje ? Jest to teraz bardzo modne rozwiązanie a podany został tylko jeden konkretny namiar ... Nikt u siebie takich paneli nie kładł ?
aneta87 |
|
|
|
|
Www.stylowydruk.pl
Firma ze Stalowej Woli u mnie robili |
|
|
|
|
U mnie robiła firma z Rozwadowa.
Wymierzyli, przygotowali panele ze wzorem, założyli. Osylikonować dookoła mieliśmy sobie sama. W całości zamówienia miała być przy kuchence szyba hartowana - droższa. Oczywiście nie była. Nie wnikam czyja to była wina ze nie hartowana - może w ramach oszczędności. A nuż się uda. Ale niestety od temperatury popękała. Reklamacja z firmą z Rozwadowa ciągnęła się ładnych parę miesięcy z dużą ilością nerwów, bo nie można się było doprosić realizacji reklamacji. Czyli wymiany zwykłego panela na ten właśnie zamówiony i zapłacony czyli hartowany Obecnie całość jest już prawidłowa. Stabilna. Ale czy polecam? Wnioski sami wyciągnijcie. |
|
|
|
|
https://backsplash.pl/
http://artinspiro.pl/ Ja zamawiałem z tych dwoch firm tyle ze samodzielnie montowałem, dosc duzy wybor ciekawych wzorów. |
|
|
|
|
Firma Stylowy Druk jest producentem paneli szklanych z dowolną grafiką. Mieści się w Stalowej Woli. Salon wystawowy znajduje się przy ulicy Rozwadowskiej 1. Firma ta posiada krótkie czasy realizacji. Klienta interesuje wyłącznie wybór grafiki oraz akceptacja wizualizacji. Całość uproszczona do minimum. Polecam
www.stylowydruk.pl |
|
|
|
|
W związku z zapytaniem zdecydowanie polecam RKglass. Rewelacja ekipa, montaż i podejście. mają wysoką dostępność i spory wybór kolorów.
|
|