|
|
|
Chodzi mi o energooszczędne żarówki o barwie światła takiej jak zwykłe żarówki 100 wat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam producenta KANLUX. Jak coś to w prywatnej wiadomości mogę podać sklep, który ma najtaniej te żarowki i przy większym zamówieniu można otrzymać jakiś rabacik.
|
|
|
|
|
Też mam kanluxa z allegro od producenta kupione.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Philips 13w Led
|
|
|
|
|
Philips 13w Led
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam producenta KANLUX. Jak coś to w prywatnej wiadomości mogę podać sklep, który ma najtaniej te żarowki i przy większym zamówieniu można otrzymać jakiś rabacik. To proszę o wiadomość prywatną. Dzięki |
|
|
|
|
W Stalowej Woli gdzie mogą mieć najlepsze ceny żarówek led ?
|
|
|
|
|
Odradzam tanie żarówki z supermarketów i dyskontów. Świecą rok i pada w nich elektronika. Lepiej dołożyć kilka złotych do markowej żarówki, np. Philips. Kanlux nie testowałem i chętnie się dowiem więcej o tym producencie.
|
|
|
|
|
Tanich nie chce. Tylko nie chce marży płacić dużej jak może w innym sklepie mają to samo taniej
|
|
|
|
|
dobra i niedroga to może spectrum. sam używam i jak na razie jest ok. kupiłem w TOTU na handlowej. chyba, że faktycznie chcesz philips to szukaj. a jak nie to polecam spectrum. wybór należy do ciebie.
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Przy tych cenach to żeby ona nazywała się energooszczędna to musiałaby świecić 10000 godzin a ona połowę nie wytrzyma. Dlatego zwykłe żarówki z drucikiem wolframowych np 60W są ekonomiczniejsze.
|
|