|
|
|
Witam montował ktoś ostatnio rolety zewnętrzne? Z jakich lokalnych firm korzystaliście?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A to nie jest tak że rolety zewnętrzne są dopasowane do marki okna?
Ja montowalem kilka tygodni temu. Po numerze okien fabryka dobra mi rolety Wykrecilem trzy śruby, złożyłem rolety, przykrecile rolety i haczyki/mocowania i... Juz Więcej zeszło z zebraniem się do roboty niż z samym montarzem |
|
|
|
|
Rok temu, niestety ceny nie pamiętam. Robiłam w firmie Tęcza. Ogólnie rolety bardzo polecam. W upalne dni chronią pokój przed nagrzaniem i świetnie tłumią hałas
|
|
|
|
|
My mamy rolety zewnętrzne sterowane elektrycznie i też mąż montował sam. Po pierwsze terminy takie, że zanim łaskawie przyjdą 'fachowcy' to zima nastanie, ceny jak za złoto, a z doświadczenia patrząc i tak wszystko spier.... na koniec, bo się nie da inaczej. Super sprawa. Nie nagrzewają się okna, ani podłoga, więc jest chłodno w domu.
|
|
|
|
|
Podłączę się pod temat, bo już można powiedzieć, że jest "po sezonie" (tak myślę) i może łatwiej z dostawami i montażem. Szukam rolet zewnętrznych dla ochrony przed słońcem, nie antywłamaniowych, mocowanych we wnęce, np. takich :
Czy może ktoś polecić jakąś sprawdzoną firmę ? |
|