|
|
|
CYTAT JESTEM PRAKTYCZNIE SAMOTNY, SZUKAM FAJNEJ DZIEWCZYNY - KOBIETY....A MAM 30 LAT I MAM NIEBIESKIE OCZY ...SZUKASZ PRZYJACIELA, KOCHANKA, OCHRONY...NAPISZ...!!! //po co ten CAPSLOCK ? Nie szukaj gąszczu na pustyni Ani polany gdzie rośnie busz, Głowę wysoko podnieś do góry I między ludzi człowieku rusz! Nadmiar emocji weź w swoje ręce, Odpręż się przedtem zanim wyjdziesz z domu Zrób sobie dobrze w swojej łazience Lecz nie mów o tym potem nikomu. Upatrz wśród kobiet tę jedną, jedyną Która odmienić będzie Ci chciała, Solowe życie jakie prowadzisz W radosny duet i duszy i ciała. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciag dalszy ksiazki Wisniewskiego
"Samotnosc w sieci" swoja droga zakonczenie rzeczonej ksiazki nie bylo hapy endem moze tu sie doczekam ?? ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT ciag dalszy ksiazki Wisniewskiego \"Samotnosc w sieci\" swoja droga zakonczenie rzeczonej ksiazki nie bylo hapy endem moze tu sie doczekam ?? Dorota 68: Boleję nad tym, że nie przeczytałem książki Wiśniewskiego "Samotność w sieci". Ale tak po prawdzie sam będąc niepoprawnym optymistą wolę optymistyczne zakończenia książkowych historii. Sądzę przeto, że problemy gnębiące dziś SAMOTNEGO na pewno znikną i wszystko zakończy się szczęśliwie, co - być może, da się opisać wierszem i wtedy będzie c.d.n. Pozdrawiam |
|
|
|
|
MOTYLEK
Dzień był piękny i wesoły na mym oknie usiadł motyl kolorowy swe skrzydła rozłożył nieśmiale swój powab roztoczył niedbale Czar jego mnie zauroczył patrzę i nie wierze własnymi oczy Skrzydła motyla barwami krzyczą kolory tęczy mą duszę zachwycą Przewaga zieleni nadzieję przynosi nadzieje bym o miłość nie musiała już prosić Błękit romantyzm we mnie wyzwala na chwilę zadumy i marzeń pozwala Czerwień pobudza me zmysły rozbudza czerwieni jednak wciąż mało motylku przysiąć na mym ramieniu smialo ! Od tej pory już nie będziesz sam zabiore Cie do domu przyjaciela mam polecimy heen wysoko ukłonimy się obłokom Pozdrowimy księżyc i słoneczko by sprzyjało dwóm gwiazdeczkom ehh ...motylku mój MILUTKI Ty rozpędzasz wszystkie smutki Świat mi pokolorowałeś chciałeś czy nie zamierzałeś nasze światy choć tak różne a jak bliskie ale to jest jasne i oczywiste Motyl kocha wolność lekkość ,piękno i błękitne niebo i nie ma chyba na świecie człowieka którego piękno skrzydeł motyla nie urzeka Motylku chce Cie ubrac w słowa przylatuj a ma tęsknota za pięknem wnet sie schowa ze co ? |
|
|
|
|
' nad guwienkiem lata mócha
chce tam uśionść lecz wiatr dmócha wienc kupiła se parawan lecz guwienko zabrał goryl(pawian)' wiem ze malo romantyczne ale nic innego nie przyszlo mi na mysl... non serviam |
|
|
|
|
To i ja coś w ten deseń:
Jak to dobrze w letniej porze, Można wysrać się na dworze. Ciepły wietrzyk w dupę dmucha, A po jajach chodzi mucha. |
|
|
|
|
sammael
nie dokuczaj ;-) ze co ? |
|
|
|
|
echelon
Oderwales sie chociaz od tych powaznych tematow odrazu lepiej prawda ? Mozna sie podrapac itepe .... ze co ? |
|
|
|
|
Poczucia humoru nie straciłem nawet przy poważnych tematach .
|
|
|
|
|
oj dorota, nie o dokuczanie chodzi... czasem trzeba 'odejsc' od nadmiernej powagi ;)
non serviam |
|
|
|
|
sammael
Mysle podobnie dlatego owe "nie dokuczaj" bylo rowniez zartem . ze co ? |
|
|
|
|
elha9 znalezłeś ???