|
|
|
Poszukuję namiarów na godnego polecenia lekarza, który zajmuje się niepłodnością wtórną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Stalowej do ciężkich przypadków najczęściej poleca się doktora Sarzyńskiego a następnie specjalistów w Lublinie
|
|
|
|
|
Polecam też zrobienie sobie biocenozy i kolposkopii przez Panią bo to czasem szybko pokazuje źródło problemu
|
|
|
|
|
Dziękuję za odpowiedź, a z Lublina może kogoś konkretnie?
|
|
|
|
|
Polecam Pana Doktora Sarzyńskiego
|
|
|
|
|
Moja siostra kilkanaście lat temu też miała podobne problemy.
Próbowała wszystkiego i pewna znajoma poradziła jej by udała się tu nieopodal Stalowej Woli do cudownego źródełka z zaleceniami gorącej modlitwy. Niestety nie wiem jak mocna jest Twoja wiara ale myślę że warto spróbować. Jeśli masz ochotę tam pojechać wystarczy wpisać na mapach google łąki Matki Bożej i wyskoczy lokalizacja. Kilka osób uciekło też przed rakiem. https://dziec(...)z-i/amp/ Siostra ma aktualnie troje dzieci. |
|
|
|
|
CYTAT Moja siostra kilkanaście lat temu też miała podobne problemy. Próbowała wszystkiego i pewna znajoma poradziła jej by udała się tu nieopodal Stalowej Woli do cudownego źródełka z zaleceniami gorącej modlitwy. Niestety nie wiem jak mocna jest Twoja wiara ale myślę że warto spróbować. Jeśli masz ochotę tam pojechać wystarczy wpisać na mapach google łąki Matki Bożej i wyskoczy lokalizacja. Kilka osób uciekło też przed rakiem. https://dziec(...)z-i/amp/ Siostra ma aktualnie troje dzieci. Nie zaprzeczam,nie potwierdzam,że wiara może czynić cuda.Gdyby tylko ona była skuteczna,lekarze byliby zbędni. Z dawnych lat pamiętam przeczytaną lekturę obowiązkowa,gdzie dziewczynkę włożono do rozgrzanego pieca chlebowego "na trzy zdwowaśki". Zmarła,bo podobno "choroba z niej za szybko wyszła". Przed rakiem to można uciec, ale z jeziora. Znaleźć żabę w stawie.Pocałować ją, a zmieni się królewnę.Można też "przelecieć"cały staw-rybki,żabki,kijanki i... Takie rzeczy,tylko w bajkach. PS.Ta trójka dzieci to seryjny cud poczęcia? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Sarzyński albo zajączkowski ewentualnie profamilia rzeszów
|
|
|
|
|
Moze niedługo będziesz miał okazję się przekonać na swoim przykładzie lub swoich najbliższych czy to bajki, takich pyszałków jak ty już sporo w swoim życiu spotkałem.
Jak mówi przysłowie "Jak trwoga to do Boga" |
|