|
|
|
CYTAT Kabli-widać, że pisze te wypociny jakiś stary kawaler, co nie ma w domu małych dzieci i myśli tylko o swojej d... Ja nie będę marzł w domu ani moje dzieci, też napisałem skargę do spółdzielni. do Afryki zmarzlaku, właśnie to ty myślisz o swojej dupie, optymalna temperatura to 20 stopni i taka w dzień jest a nawet wyższa a skargę to możesz pisać, papier wszystko przyjmie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak taką skargę napisać???
|
|
|
|
|
jprd…..lato się skończyło a tu w dupsko zinno….
|
|
|
|
|
Kabi, a kto mówi o temp.w dniu??? W nocy było odczuwalne nawet 3 st. Ciekawe jeszcze na którym piętrze mieszkasz... Sam sobie marznij!!!!
|
|
|
|
|
Niektórym zwłaszcza tym z ostatnich pięter ciężko wytłumaczyć skąd bierze się u nich ciepło. Nie mają pojęcia że w mieszkaniach niżej powietrze jest bardziej wilgotne i nawet przy 20 stopniach odczuwa się jak by było ich 16.
|
|
|
|
|
Uroki życia w bloku. Ale tak serio to można wyciągnąć grzejnik olejowy albo grzać klima jak ktoś ma. Wątpię że skarga pomoże bo zaraz będzie druga grupa ludzi którym przecież jest ciepło...
|
|
|
|
|
No to macie, sezon grzewczy rozpoczety.
Na Okulickiego grzeją, słabo jeszcze, ale już duszno, w dzień było ponad 20 stopni na zewnatrz wrrrr |
|
|
|
|
Na edukacji grzeją
|
|
|
|
|
Na wojska Polskiego też grzeją ))))))
|
|
|
|
|
CYTAT Na wojska Polskiego też grzeją )))))) I to mnie cieszy Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Kurczę chyba mam zapowietrzone kaloryfery co zrobić czy udac się do spółdzielni ?
|
|
|
|
|
niezwłocznie trzeba iść żeby nic sie nie uszkodziło, chyba w każdym bloku była kartka o konieczności otwarcia zaworów teraz mogą kary policzyć czy coś.
|
|
|
|
|
CYTAT Kurczę chyba mam zapowietrzone kaloryfery co zrobić czy udac się do spółdzielni ? Bardzo prosta sprawa https://www.youtu(...)mZ2cBjiM |
|
|
|
|
Grzeją, grzeją, ale ja i tak grzejniki skręcone bo na dworze nie jest jeszcze tak źle z temperaturą
Sprawdź skuteczny krem na trądzik różowaty: https://poznajacnerose.pl/sklep/ |
|
|
|
|
cześć, jestem agentem specjalnym i biorąc pod uwagę obecny kryzys gospodarczy, szczerze i szczerze pomogę wszystkim ludziom na świecie, którzy potrzebują pieniędzy, więc postanawiam udzielić pożyczek wszystkim zainteresowanym stronom. Masz problemy finansowe Drzwi zamykają się przed tobą. Nie wiesz, jak poprawić swoją sytuację. Proponuję ci, bez żadnego zaangażowania z twojej strony, przestudiować swoją sytuację. Szukasz pożyczki. Nieruchomości, praca, konsumpcja, wykup Dlaczego nie zrobić tego z profesjonalistą, który ma preferencyjne warunki. Wreszcie, dla lepszego zrozumienia, prosimy o kontakt mailowy albertifinance24_(at)_gmail.com lub przez
|
|
|
|
|
Nie wiecie kiedy zaczną grzać? Wczoraj PEC stwierdził, że nam w blokach na Porębach już wystarczy. W ciągu ostatnich dni regularnie jest poniżej pięciu stopni rankiem, więc chyba niedługo grzanie włączą?
|
|
|
|
|
CYTAT Nie wiecie kiedy zaczną grzać? Wczoraj PEC stwierdził, że nam w blokach na Porębach już wystarczy. W ciągu ostatnich dni regularnie jest poniżej pięciu stopni rankiem, więc chyba niedługo grzanie włączą? gdzieś ok. 15-tego października powinni włączyć |
|
|
|
|
W maju zawsze są wachania temperatury i niewiadomo kiedy przestać grzać. Nigdy niejest odpowiednia pora i dlatego w maju jest największa sprzedaż farelek, grzejników i innych ogrzewaczy.
|
|
|
|
|
Już zaczyna śmierdzieć stęchlizną w blokach, a z prognoz wynika, że cały następny tydzień będzie z chłodnymi i deszczowymi nocami. Ale to raczej nie PEC tylko zarządcy wspólnot i spółdzielnie decydują kiedy wyłączyć grzanie. Zaoszczędzą na ludziach to będą mieć na podwyżki dla siebie.
Nie dość, że śmierdzi to jeszcze rośnie zagrożenie koronawirusem, bo ludzie mają zimno w mieszkaniach i nie wietrzą. Co na to Sanepid? |
|
|
|
|
Wpisałem "pogoda" w Google i co? Deszcz w Stalowej przez cały tydzień, temperatura 17-21 stopni. Ale zmarznę w bloku, dobrze że mam grzejnik w piwnicy. Chociaż tyle, że może deszcz ograniczy suszę.
|
|
|
|
|
CYTAT Wpisałem "pogoda" w Google i co? Deszcz w Stalowej przez cały tydzień, temperatura 17-21 stopni. Pasuje ci kasa kosztem czyjegoś zdrowia? Popatrz na termometr za oknem. Już teraz jest 9 stopni, chłód i wilgoć w mieszkaniu. |
|
|
|
|
Mi też ciągle zimno w domu ale nie ma szans pewnie na ponowne włącznie ogrzewania skoro sezon się już zakończył
|
|
|
|
|
Nie ma czegoś takiego jak sezon grzewczy. Tam gdzie są mądrzy zarządcy kaloryfery grzeją.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie ma czegoś takiego jak sezon grzewczy. Tam gdzie są mądrzy zarządcy kaloryfery grzeją. A grzeją jeszcze gdzieś? |
|
|
|
|
A jak z wietrzeniem urzędów po każdym petencie i w szkołach/przedszkolach co godzinę? Też wyłączono tam kaloryfery?
Tylko patrzeć kolejnej epidemii jak nie korony to przeziębień. Apteki wyjdą na swoje. |
|