|
|
|
Chciałam zapisać dziecko na leczenie do April.
Jak z podejściem do dziecka? Jakie terminy? Jak z cenami? Proszę o komentarze osoby które coś wiedzą na ten temat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja polecam, mój 5 latek bardzo lubi tam chodzić. Wyleczono mu kilka ząbków. Panie są bardzo miłe i mają spoko podejście do dzieciaków. Młody dostaje po wizycie drobny upominek. Chodziliśmy do innego znanego dentysty w stw, niestety tamten liczył tylko na szybką kasę, zero podejścia do dzieci a paragon za wizytę dostać graniczyło z cudem.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja polecam, mój 5 latek bardzo lubi tam chodzić. Wyleczono mu kilka ząbków. Panie są bardzo miłe i mają spoko podejście do dzieciaków. Młody dostaje po wizycie drobny upominek. Chodziliśmy do innego znanego dentysty w stw, niestety tamten liczył tylko na szybką kasę, zero podejścia do dzieci a paragon za wizytę dostać graniczyło z cudem. A JAK WŁAŚNIE Z CENNIKIEM? Porównywalnie do innych gabinetów w Stalowej czy taniej lub drożej? |
|
|
|
|
a ja nie polecam właśnie, panie wciskają na siłę cały pakiet dodatkowych usług,na które niekoniecznie pacjent ma ochotę i które uważam wcale nie są potrzebne
|
|
|
|
|
CYTAT a ja nie polecam właśnie, panie wciskają na siłę cały pakiet dodatkowych usług,na które niekoniecznie pacjent ma ochotę i które uważam wcale nie są potrzebne Tzn? |
|
|
|
|
Ja polecam panie mają podejście do dzieci ceny są przystępne
|
|
|
|
|
a tzn,chciałam dziecku wyleczyć pilnie zęba,ale dowiedziałam się, że nie odbędzie się to, nim nie zaliczy wizyty u tamtejszej higienistki,(oczywiście odpłatnie), następnie piaskowanie, co w ogóle uważam za nonsens u dziecka,a dopiero potem mozna wyleczyć ubytek!,nonsens, nie spotkałam się z tym nigdzie,a dodam, że dziecko ma ładne ząbki,no a u dorosłych przed jakimkolwiek leczeniem to juz w ogóle najlepiej pantogram, no ja rozumiem, że wtedy wszystko ładnie widać, ale nie każdy ma na to ochotę. Takie sa moje doświadczenia,a dodam, że panie młodziutkie, ja wole bardziej doświadczone w zawodzie, ale to juz kwestia wyboru
|
|
|
|
|
ogólnie panie bardzo skrupulatne i na pewno chcą dobrze,no ale ja akurat nie miałam na to wszystko ochoty i tyle
|
|
|
|
|
Nam nikt nic nie wciskał
|
|
|
|
|
Nam nikt nic nie wciskał
|
|
|
|
|
Ja polecam. Moja 5 latka bala sie pierwszej wizyty u dentysty, po pierwszym wyleczeniu zabka pytala:kiedy kolejna będzie mieć wizytę. Pani na pierwszej wizycie pierw opowiada co będzie robic I mowo co jest co. Pozniej leczy. Wszystko delikatnie. Czas oczekiwania, ja wiem ok tygodnia zwykle. Sama też tam lecze żeby od jakiegoś czasu. Gdzie indziej chcieli mnie na leczenie kanałowe pierwotne naciągnąć i koronę. Tu się okazało że aż tak nie trzeba.
|
|
|
|
|
Ja również polecam, ostatnio byłem u dr Kalety na usuwaniu ósemki, wszystko zostało wykonane bardzo profesjonalnie, bez bólu, cena też przystępna, także polecam każdemu.
|
|