|
|
|
Posiada ktoś hasła do wifi w Akademiku Żeńskim ?
Czy orientuje się ktoś o możliwości zamieszkania w jednym pokoju wraz z dziewczyną ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pytania na poziomie gimbazy ....
|
|
|
|
|
Mariusz ... Poprosiłem o konkretną odpowiedź , a nie Twój zbędny komentarz , który jest poniżej poziomu " gimbazy " . Jeśli nie potrafisz odpowiedzieć na zadane pytanie to opuść forum i nie spamuj
|
|
|
|
|
Matiz jeżeli jesteś facetem i w dodatku nie jesteś mężem owej dziewczyny, to jak Ty sobie wyobrażasz zamieszkać z nią w jednym pokoju?
Człowieku NIE MA TAKIEJ OPCJI!!!To nie Ameryka |
|
|
|
|
CYTAT Posiada ktoś hasła do wifi w Akademiku Żeńskim ? Można zamieszkać pod warunkiem,że jesteś też dziewczyną.
Czy orientuje się ktoś o możliwości zamieszkania w jednym pokoju wraz z dziewczyną ? |
|
|
|
|
CYTAT Posiada ktoś hasła do wifi w Akademiku Żeńskim ? Czy orientuje się ktoś o możliwości zamieszkania w jednym pokoju wraz z dziewczyną ? małolatom się w głowach przewraca, w żeńskim akademiku chce mieszkać, i co jeszcze ... będziesz paradował w majtkach z gołym torsem pomiędzy dziewczynami |
|
|
|
|
Pisałem od razu że to jakiś napalony gnojek po gimnazjum bo kto trzeźwo myślący zadawałby takie pytania .
|
|
|
|
|
CYTAT Pisałem od razu że to jakiś napalony gnojek po gimnazjum bo kto trzeźwo myślący zadawałby takie pytania . Uważaj na słowa bo mnie nie znasz i nie wiesz ile mam lat a grasz wielkiego kozaka. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Posiada ktoś hasła do wifi w Akademiku Żeńskim ? Czy orientuje się ktoś o możliwości zamieszkania w jednym pokoju wraz z dziewczyną ? małolatom się w głowach przewraca, w żeńskim akademiku chce mieszkać, i co jeszcze ... będziesz paradował w majtkach z gołym torsem pomiędzy dziewczynami Tak się nie podniecaj swoimi tekstami bo majtek nie dopierzesz ... Wytłumacz mi na podstawie swojego poziomu rozumowania jak „tors „ może być goły skoro jest w majtkach ? Przed Tobą jest jeszcze więcej nauki niż Ci się wydaje . Jeśli tak masz pomagać ludziom na forum to lepiej się nie udzielaj bo Twoje „ pomoce „ są zbędne . |
|
|
|
|
poucz się anatomii chłopczyku, tors nie jest w majtkach,
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Posiada ktoś hasła do wifi w Akademiku Żeńskim ? Czy orientuje się ktoś o możliwości zamieszkania w jednym pokoju wraz z dziewczyną ? małolatom się w głowach przewraca, w żeńskim akademiku chce mieszkać, i co jeszcze ... będziesz paradował w majtkach z gołym torsem pomiędzy dziewczynami Tak się nie podniecaj swoimi tekstami bo majtek nie dopierzesz ... Wytłumacz mi na podstawie swojego poziomu rozumowania jak „tors „ może być goły skoro jest w majtkach ? Przed Tobą jest jeszcze więcej nauki niż Ci się wydaje . Jeśli tak masz pomagać ludziom na forum to lepiej się nie udzielaj bo Twoje „ pomoce „ są zbędne . |
|