|
|
|
Czy w okolicy są jakieś dobre hurtownie gdzie znajdę wódkę po okazyjnej cenie?;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hurtownie są jaka wódka cię interesuję
|
|
|
|
|
Wszystko zależy czego szukasz i w jakiej ilości. Czasem w sklepach można trafić dobre ceny na promocjach.
|
|
|
|
|
Pewnie na wesele ;)
|
|
|
|
|
Wiem że czasem w sklepach można właśnie znaleźć ale jak na razie nie trafiłam na nic w dobrej cenie dlatego chciałam rozejrzeć się po hurtowniach jak stoją ceny tylko nie wiem gdzie w okolicy są jakieś hurtownie
|
|
|
|
|
Wchldzisz na taką stronę google.pl i wpisujesz hurtownia alkoholi stalowa wola
https://www.googl(...)=lrl:xpd I o dziwo pojawiają się wyniki. Koledzy kupowali w kauflandzie, idziesz z najniższą ceną do kauflandu, i oferowali 50 gr taniej. Plus jakaś opcja zwrotu ale nie wiem jak to działa "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Eurocash w Tarnobrzegu ma dobre ceny, ale warto zadzwonić wcześniej i się dopytać telefonicznie, co by w ciemno nie jechać. Eurocash w Stalowej nie sprzedaje takich ilości na paragon, więc nawet nie ma co jechać, szkoda marnować czasu... na swoje wesele kupowałem 120 butelek Ogińskiego, to butelka była po 20,90 zł
|
|
|
|
|
Ostatnio wódka chyba podrożała?
|
|
|
|
|
CYTAT Czy w okolicy są jakieś dobre hurtownie gdzie znajdę wódkę po okazyjnej cenie?;) Po okazyjnej cenie to ja bym nie reflektował bo na pewno to podróba i gębę wypali. Już lepszy bimber ten 60% choć widziałem i 96% i zapach niczym spirytus. |
|