|
|
|
Jak w temacie, czy ktoś instalował u tego Pana, proszę o opinie i koszta.
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Montował mi w samochodzie przed wakacjami. Czysto, schludnie, wlew schowany, butka odwrócona by przy mocnym przyśpieszaniu nie brakowało lpg, wtryskiwacze porządne, zamontowane blisko benzynowych ( bez strat mocy). Ogólnie polecam. Jak ogarnę dolot sprawdzę na hamowni, ale wg gpsu podpiętego do komórki max strata to 0.2 s do setki. Polecam.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Honda Civic B18C4 180 KM bardzo wysilony motor, po aucie nie da sie odczuć utraty mocy, gazu niewyłancza do samego końca, warsztat posiada hamownie Insoric, jest możliwość hamowania auta na benzynie i na gazie. Polecam warsztat.
|
|
|
|
|
Witam,
odkopuje, jakiś kontakt do warsztatu? Jakich 'gazowników' polecacie Stalowa i okolice? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam
Odświeżę temat sztywniutko Kogo możecie polecić do montażu LPG? Z tego co się orientowałem to dużo dobrych opinii jest o ekipie spod Mielca a konkretnie MULTISERWIS. Tu na miejscu to nie wiem, ludzie polecają Jamnice. Co sądzicie o https://www.faceb(...)mGarage/ ? |
|