|
|
|
Gdzie teraz naprawie rower?
dzieki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serwis rowerowy BikeLab na ul. Poniatowskiego 41A, obok byłego pubu Orzech. Bardzo miły Pan i dobry fachowiec szczerze polecam, jak coś to numer telefonu 602 775 990.
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Serwis rowerowy BikeLab na ul. Poniatowskiego 41A, obok byłego pubu Orzech. Bardzo miły Pan i dobry fachowiec szczerze polecam, jak coś to numer telefonu 602 775 990. Z niego jest fachowiec ale w paleniu liści i innych syfów a najlepiej mu wychodzi zasmradzanie całej okolicy. Ja zaprowadzanie swoje rowerki do Orła pod wiadukt koło hali targowej. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT Serwis rowerowy BikeLab na ul. Poniatowskiego 41A, obok byłego pubu Orzech. Bardzo miły Pan i dobry fachowiec szczerze polecam, jak coś to numer telefonu 602 775 990. Z niego jest fachowiec ale w paleniu liści i innych syfów a najlepiej mu wychodzi zasmradzanie całej okolicy. Ja zaprowadzanie swoje rowerki do Orła pod wiadukt koło hali targowej. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Co to jest Orzeł?
|
|
|
|
|
Pytanie było o naprawę rowerów a nie o paleniu liści.
|
|
|
|
|
Venka87 okej dzieki za odpowiedż
|
|
|
|
|
Dokładnie co za Orzeł. Chętnie poznam więcej opinii o BikeLab dodam że nie interesuje mnie życie prywatne właściciela tym bardziej czym pali tylko wiedza na temat jego pracy.
|
|
|
|
|
CYTAT Dokładnie co za Orzeł. Chętnie poznam więcej opinii o BikeLab dodam że nie interesuje mnie życie prywatne właściciela tym bardziej czym pali tylko wiedza na temat jego pracy. Jakie życie prywatne?? Cały ten bikelab mieszka w domku a mieszkańcy okolicznych bloków mają przej...ane bo dym ze spalania jest na całym osiedlu. Także venka87 jak wpadniesz do rodziców w odwiedziny przekaz im coby skończyli z paleniem tych śmieci. Może im ten smród nie przeszkadza wszak kupili ten domek z nieboszczykiem w znacznym stopniu rozkładu. Pamiętam jak byłem mały i odwiedzałem babcię jaki był smród na okolice z tej chałupy. Teraz koleś podtrzymuje tradycje i dalej zasmradza okolicę. Apropo serwisu Orła to jest obok wiaduktu to jest w domku obok sklepu muzycznego HARMONIUSZ CZESŁAW ORZEŁ" to: Generała Leopolda Okulickiego 109 "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Dobrze. Rozejdzmy się wszyscy w zgodzie. Dzieki za odpowiedzi.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dokładnie co za Orzeł. Chętnie poznam więcej opinii o BikeLab dodam że nie interesuje mnie życie prywatne właściciela tym bardziej czym pali tylko wiedza na temat jego pracy. Jakie życie prywatne?? Cały ten bikelab mieszka w domku a mieszkańcy okolicznych bloków mają przej...ane bo dym ze spalania jest na całym osiedlu. Także venka87 jak wpadniesz do rodziców w odwiedziny przekaz im coby skończyli z paleniem tych śmieci. Może im ten smród nie przeszkadza wszak kupili ten domek z nieboszczykiem w znacznym stopniu rozkładu. Pamiętam jak byłem mały i odwiedzałem babcię jaki był smród na okolice z tej chałupy. Teraz koleś podtrzymuje tradycje i dalej zasmradza okolicę. Apropo serwisu Orła to jest obok wiaduktu to jest w domku obok sklepu muzycznego HARMONIUSZ CZESŁAW ORZEŁ" to: Generała Leopolda Okulickiego 109 Wiktor odpieee się ode mnie bo to nie są moi rodzice. A jak masz problem czym od pali zgłoś to na policje, a nie wylewasz tutaj swoje żale. |
|
|
|
|
Weź Wiktor masz jeszcze jakieś problemy życiowe które chciałbyś poruszyć przy okazji tematu serwisu roweru.
|
|
|
|
|
CYTAT Weź Wiktor masz jeszcze jakieś problemy życiowe które chciałbyś poruszyć przy okazji tematu serwisu roweru. Potrafisz sobie wyobrazić że nie możesz otworzyć okna w mieszkaniu bo aż siwo od dymu?? Spalenie liści znalazło się jakoś w tym tacie bo ten naprawiacz rowerów to robi. 2w1 "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
W Rozwadowie jest serwis rowerowy z którego korzystałam fachowo i niedrogo.
|
|