|
|
|
Jak w temacie, interesuje mnie zakup bardzo dobrego papierosa elektronicznego, cena nie gra roli, ważne by był dobry i skuteczny.
Co polecacie by z normalnych fajek przerzucić się na elektronika. Prosze tez napisac jaka ma co wydajnosc. Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
jest zakaz reklamy szkodliwych dla zdrowia gadżetów
|
|
|
|
|
A nie lepiej, rzucić całkowicie palenie i przestać być narkomanem?
|
|
|
|
|
łatwo doradzić jak się samemu nie pali ale palacz musi się sam sparzyć żeby rzucić palenie, np na badaniu płuc radiolog zobaczy zmiany i poinformuje pacjenta
|
|
|
|
|
Paliłem 10 lat, rzucenie palenia nie było dla mnie problemem, po prostu z dnia na dzień, postanowiłem przestać.
|
|
|
|
|
tzn masz silną wolę ale nie każdy tak ma ja rzucałem przez dwa lata aż choroba postraszyła i nie palę już 10 lat
|
|
|
|
|
Ja też z doświadczenia mogę powiedzieć że zaczyna się łatwo a trudniej rzucić. To tak jak z każdym nałogiem. Mnie odrzuciło po rotwawirusie od palenia i od 5 lat nie palę
|
|