|
|
|
Co jadacie na mieście oprócz pizzy i kebabów, lasagny, sałatek, makaronów, wszelakich potraw z filetów z kurczaka schabowych.
Gdzie wychodzicie na kolacje w Stalowej Woli? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tu nic poza tym nie ma
|
|
|
|
|
Po za tym,,, to wyłącznie jedzenie.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Bardzo dobre obiady domowe są w ,,JADLODAJNI" na Porebach.Naprawde POLECAM,smaczne i W rozsądnej cenie.
|
|
|
|
|
Thai cooking na porębach/skarpie. Polecam. Jedyny słuszny "chinczyk" poza locoroco w Nisku.
|
|
|
|
|
Bar Kaprys przy ul.Narutowicza.
Normalne,polskie jedzonko.Smaczne i co ważne- ZERO*turecczyzny,włoszczyzny i chińszczyzny! Mnie akurat smakuje.Menu sam sobie układam. http://kaprysbar.pl/menu-3/ Albo "Piwniczka" przy Pl.Wolności - Urząd Miasta. Tyle że tam często jest dużo urzędasów na przerwach. (*)W Kaprysie można kupić spaghetti czy rizotto,ale kto o tym myśli? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Pierogi, schabowego, gołąbki, zupy, dziczyznę, pulpety, żeberka, golonkę, policzki, desery, lody, gofry, frytki, hamburgery, pieczenie, bigos, kaczkę, steki, skrzydełka, sałatki, krokiety, zapiekanki - możliwe, że coś jeszcze ale obecnie nie pamiętam.
|
|
|
|
|
A jedynie warte wybrania się lokale w okolicy wg mnie to restauracja w Hotelu Hutnik i w Dworze Galicja.
|
|
|
|
|
CYTAT Pierogi, schabowego, gołąbki, zupy, dziczyznę, pulpety, żeberka, golonkę, policzki, desery, lody, gofry, frytki, hamburgery, pieczenie, bigos, kaczkę, steki, skrzydełka, sałatki, krokiety, zapiekanki - możliwe, że coś jeszcze ale obecnie nie pamiętam. Gdzie? |
|
|
|
|
dobre jedzenie jak dla mnie jest w restauracji stal oraz w sezamie
|
|
|
|
|
tylko kebaby jem na miescie
|
|
|
|
|
CYTAT tylko kebaby jem na miescie chyba w pracy |
|
|
|
|
CYTAT tylko kebaby jem na miescie Który najlepszy? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT tylko kebaby jem na miescie Który najlepszy? Turas na wojska |
|
|
|
|
CYTAT Bar Kaprys przy ul.Narutowicza. Normalne,polskie jedzonko.Smaczne i co ważne- ZERO*turecczyzny,włoszczyzny i chińszczyzny! Mnie akurat smakuje.Menu sam sobie układam. http://kaprysbar.pl/menu-3/ Nie wiem jak teraz, ale kiedyś dostałem tam pierogi polane roztopioną margaryną. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór Państwu;
Tak naprawdę rzecz nie w tym co się je na mieście, ale w tym żeby wyrwać się z domu i mieć pretekst to wyjścia na miasto. Kiedyś piło się wódkę w krzakach, potem była moda na piwo spożywane w "ogródkach piwnych" lub na ławce, a teraz chodzi się do barów i innych lokali gastronomicznych. Jest to legalne, i daje możliwość wyrwania się z domu 1-2 godziny. Zwłaszcza że w niedziele i święta, świątynie są pozamykane i ludzie totalnie nie mają co robić. Przy okazji zawsze można też spotkać jakiegoś bezdomnego, żeby dać mu trochę gotówki. |
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nie wychodzimy nigdzie, gdyz nie jemy kolacji.
|
|
|
|
|
Sezam wszyscy chwalą a wiec poszedłem zamówiłem i nic nie zjadłem chyba miałem pecha bo to co za mówiłem było nie świeże a wiec zapłaciłem bo głupio komuś to powiedzieć skoro jest tak super
|
|
|
|
|
Pewien bezdomny którego poznałem w Rozwadowie - potem przyniosłem mu z domu reklamówkę ubrań - opowiadał że miał w domu nerwową atmosferę i też lubił wychodzić na miasto.
Pewnego dnia wyszedł i już nie wrócił. Obecnie mieszka na działkach na osiedlu Piaski (o ile nadal żyje). Opowiadał, że widział straszne rzeczy w schronisku w Charzewicach i że rozważa wyjazd do Berlina*. * - obecnie jest to główny cel migracji polskich bezdomnych. |
|
|
|
|
Na kolację nie chodzę do lokali, ale na obiad zdarza się:
|
|
|
|
|
Wyborca gdzie?
O kolacji to chodzilo mi o romantyczne miejsce na kolacje w dwoje ust |
|
|
|
|
CYTAT Pewien bezdomny którego poznałem w Rozwadowie - potem przyniosłem mu z domu reklamówkę ubrań - opowiadał że miał w domu nerwową atmosferę i też lubił wychodzić na miasto. Pewnego dnia wyszedł i już nie wrócił. Obecnie mieszka na działkach na osiedlu Piaski (o ile nadal żyje). Opowiadał, że widział straszne rzeczy w schronisku w Charzewicach i że rozważa wyjazd do Berlina*. * - obecnie jest to główny cel migracji polskich bezdomnych. @go321 Rozważał koleś wyjazd do Berlina?Tyż polytog? Mam nadzieję że skutecznie mu to odradziłeś.Berlin zbyt mały dla was dwóch. Skąd bierzesz tyle ciuchów i które praktycznie pasują dla każdego.Masz jakiś uniwersalny wymiar ciała?Jak monitor 4:3 lub 6:9 Ogródki działkowe na Piaskach?Gdzie to jest? Masz jakiś rodzaj aresztu,ze szukasz pretekstu na wyjście bez dozoru z domu. Z Twojej wioski koło Jarosławia wyrobisz się w 2 godz.do Stalowej Woli i z powrotem? @Dalibor Pierogi z margaryną?Co za debil to wymyślił?Nawet jeśli,to z owocami ewent. masło albo czekolada,krem... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ jusek
Ja cały czas mieszkam na ulicy Setnej w Szówsku, obok Jarosławia. Co do tematu, to w pobliskim barze lubię zjeść dużego karkburger'a za 9 zł. Jeżeli mam pieniądze. P.S. Pasują na mnie ubrania w rozmiarze M i L, oraz buty o numerach 42, 43 i 44 (czyli większość istniejących). |
|
|
|
|
CYTAT @ jusek Ja cały czas mieszkam na ulicy Setnej w Szówsku, obok Jarosławia. Co do tematu, to w pobliskim barze lubię zjeść dużego karkburger'a za 9 zł. Jeżeli mam pieniądze. P.S. Pasują na mnie ubrania w rozmiarze M i L, oraz buty o numerach 42, 43 i 44 (czyli większość istniejących). @go321 Zastanawiam się skąd masz po 200 zyli dla bezdomnych... To ten bezdomny z działek? http://bibsy.pl/BfJZ0uA0/bibsy-pl PS,Pytam ponownie -Gdzie są działki na Piaskach w Rozwadowie? Te obok Biedronki się nie liczą, jak też na Sochach,bo to bardziej Pilchów niż Charzewice(administracyjnie STW). SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Ludzie, ale polecać innym Sezam. Litości...
|
|