|
|
|
Na MZK maja paliwo Orlenu czyli paliwo najwyższej jakości....pojechał taki Janusz z Grażynką zatankował prawie za darmo a teraz szukają sensacji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Najgorsza jakość paliwa i syf maja na Circle... dawny statOIl omijajcie....
|
|
|
|
|
na Circle jest OK
|
|
|
|
|
CYTAT Najgorsza jakość paliwa i syf maja na Circle... dawny statOIl omijajcie.... Mówisz? Wiele lat temu tak bywało i przeniosłem się do Orlenu i tak zostało do dziś. Myślałem że markowe stacje już nie sprzedają trefnej nafty, niestety globalizacja doprowadziła do tego że każdy grosz się liczy. Byle oszukać. |
|
|
|
|
CYTAT Dlaczego naszym mieście jest tak drogie paliwo? miała się skończyć ta zmowa paliwowa po uruchomieniu MZK!!!! Orlen: PB95 4,48 ON 4,49 LPG 2,06 MZK PB95 4,28 ON 4,29 Na stronie: (możemy sprawdzić cenę paliwa) https://cenapaliw.pl Stacja E 95 E.Leclerc Zielona Góra Stefana Wyszyńskiego 18 3,67zł 20/3 Auchan Łomianki Brukowa 25 3,75zł 19/3 Auchan Warszawa Modlińska 8 / Elektronowa 3,75zł 20/3 Stacja ON Inne Grodzisk Mazowiecki Mewa / Królewska 7 / Na Laski 3,87zł 19/3 E.Leclerc Zielona Góra Stefana Wyszyńskiego 18 3,89zł 20/3 Auchan Piaseczno Puławska 46 / k.Leroy Merlin 3,92zł 18/3 Auchan Wrocław Bielany Wrocławskie: Francuska 6 3,95zł 20/3 Inne Wrocław Stacja Paliw CENTRUM / Tyniecka 4 za KFC 3,95zł 20/3 Stacja LPG BP Kraków Josepha Conrada 81 1,69zł 19/3 Inne Kozienice Kochanowskiego 4 / Przy Cmentarzu 1,71zł 16/3 Orlen Wrocław Krzywoustego / Jana III Sobieskiego 1,75zł 19/3 Valdi Bochnia Brzeska 54 1,75zł 20/3 Auchan Warszawa Górczewska 124 / Wola Park 1,76zł 20/3 Tesco Lublin Orkana 4 1,77zł 19/3 E95 Taniej o ~80 groszy!!!!! ON Taniej o ~60 gorszy !!! LPG Taniej o ~36 groszy !! I nie gadać że tam jest chrzczone czy jakieś jak dziś w PL panuje "PRAWIE" monopol ORLENU na dostawę paliwa. W Rzeszowie maja na E.Leclerc 95 4.04 ON 4,24 LPG 1,90 AUCHAN 95 3,99 ON 4,19 LPG 1,89 Panie Prezydencie czy u nas jest TANIO? Mieszkam w Krakowie. Na Orlenie niedaleko mnie w dniu wczorajszym ON 4.69 za litr. Więc wcale tragedii nie ma, a podawanie wybranych stacji gdzie jest taniej to troche sianie zametu. Nie oddaje prawdziwego stanu faktycznego. Kiedy jestem w Stalowej tez zawsze tankuje na MZK rope i nigdy nie mialem problemow z paliwem |
|
|
|
|
Koledzy ja nie mam nic do jakości paliwa na MZK. Sam tam tankuje. Miałem tylko żal do ceny.
Dzis widze na stronie internetowej cene... Miejska Stacja Paliw Aktualne ceny paliw Pb3.69 zł ON3.89 zł Ad Blue1.10 zł ul. K.E.N. Stalowa Wola Dalo sie??????? Trzeba to jeszcze podjechać i sprawdzić czy ceny sie zgadzają. Dziękuję osobom zarządzającym stacja i pozdrawiam mieszkańców ;) |
|
|
|
|
Może to nie te ceny co j.w. w marcu 2020, ale jest taniej, zobaczymy na jak długo:
Miejska Stacja Paliw: Pb 5.05 zł ON 5.15 zł Ad Blue 3.25 zł |
|
|
|
|
Na tak długo, na ile pozwoli rynek i dziura w budżecie
CYTAT Może to nie te ceny co j.w. w marcu 2020, ale jest taniej, zobaczymy na jak długo:
Miejska Stacja Paliw: Pb 5.05 zł ON 5.15 zł Ad Blue 3.25 zł |
|
|
|
|
hello
Czy można na MZK tankować paliwo do samochodów osobowych ? oczywiście tylko do baku ?, Jak zaczęła się wojna na Ukrainie to Janusze z Grażynami tankowali do kanistrów oraz worków foliowych i podobno był zakaz dla klientów indywidualnych !. A jak jest teraz, zatankuję bez przeszkód auto ? |
|
|
|
|
Normalnie zatankujesz swoje prywatne auto.
|
|
|
|
|
Dzięki za info
|
|
|
|
|
Takie piękne te ceny pare postów wyżej.
|
|
|
|
|
Zatankujesz na każdej stacji.
CYTAT hello
Czy można na MZK tankować paliwo do samochodów osobowych ? oczywiście tylko do baku ?, Jak zaczęła się wojna na Ukrainie to Janusze z Grażynami tankowali do kanistrów oraz worków foliowych i podobno był zakaz dla klientów indywidualnych !. A jak jest teraz, zatankuję bez przeszkód auto ? |
|
|
|
|
Czy jakość paliw poprawiła się na Luckowej stacji czy nadal samochód spala minimum litr paliwa z tej stacji wiecej w porównaniu do Circle K lub Lotos.
Ktoś coś wie na ten temat? :) |
|
|
|
|
CYTAT Czy jakość paliw poprawiła się na Luckowej stacji czy nadal samochód spala minimum litr paliwa z tej stacji wiecej w porównaniu do Circle K lub Lotos. Ktoś coś wie na ten temat? co ty pleciesz |
|
|
|
|
Co ja plete? Prawdę plete.
Wielokrotnie to sprawdzałem rok temu tankując pod korek na MZK i na Circle K ewentualnie Lotos. Zawsze na benzynie z MZK spalanie było większe o minimum jeden litr na 100km. Zawsze tankowałem do odbicia i wtedy przeliczałem spalanie biorąc pod uwagę dwa czynniki. Przejechane kilometry i zalane litry. Dlatego uznałem że nie ma sensu tankować na MZK. :) |
|
|
|
|
Brałeś pod uwagę warunki na drodze? Natężenie, prędkość idealnie ta sama? Ja tam tankuje i na miejskiej i na innych i spala tyle ile wleje
|
|
|
|
|
Prawdę gada, też sprawdzałem i podziękowałem.
Bo "korzyść" okazuje się stratą. Ta sama trasa co tydzień 350 km, 1 osoba, różnica ok. litra na 100. A ostatnio częściej tankuję na Totalu przed Niskiem i tam z kolei bez żadnych cudów, zawsze to samo. CYTAT Co ja plete? Prawdę plete.
Wielokrotnie to sprawdzałem rok temu tankując pod korek na MZK i na Circle K ewentualnie Lotos. Zawsze na benzynie z MZK spalanie było większe o minimum jeden litr na 100km. Zawsze tankowałem do odbicia i wtedy przeliczałem spalanie biorąc pod uwagę dwa czynniki. Przejechane kilometry i zalane litry. Dlatego uznałem że nie ma sensu tankować na MZK. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Brałeś pod uwagę warunki na drodze? Natężenie, prędkość idealnie ta sama? Ja tam tankuje i na miejskiej i na innych i spala tyle ile wleje Biorąc pod uwagę to co piszesz, to moje V8 i R4 palą dokładnie tyle samo. Spalają tyle ile wleje. Nic nie zostaje i nic więcej. Zawsze tyle samo ile wleje Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Brałeś pod uwagę warunki na drodze? Natężenie, prędkość idealnie ta sama? Ja tam tankuje i na miejskiej i na innych i spala tyle ile wleje Biorąc pod uwagę to co piszesz, to moje V8 i R4 palą dokładnie tyle samo. Spalają tyle ile wleje. Nic nie zostaje i nic więcej. Zawsze tyle samo ile wleje alesś ty anżej "mondry", nikt by na to nie wpadł |
|
|
|
|
Mam pytanie z innej beczki. Orientuje się ktoś od której godziny jutro stacja jest otwarta? |
|
Dołączył: 24 Marz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
na jakosc nie narzekam
|
|
|
|
|
Za PiSu leje się wodę je paliwo.
|
|
|
|
|
Jeszcze 2 lata dobrej zmiany i będziemy tankować wodą nasza auta. Na paliwo będzie stać tylko elitę pisowską - na ulicach stalowowolskich będą poruszać się tylko pojazdy polityków pis.
|
|
|
|
|
CYTAT Jeszcze 2 lata dobrej zmiany i będziemy tankować wodą nasza auta. Na paliwo będzie stać tylko elitę pisowską - na ulicach stalowowolskich będą poruszać się tylko pojazdy polityków pis. a z platformy na hulajnogi i rowery niemiecko-ruskie szuje
|
|