|
|
|
Straciłem 1800 zł bo chciałem dopłacić do paczki - taki SMS przyszedł: "Twoja paczka wymaga dopłaty"
Nie klikajcie linku z SMS-a ponieważ prowadzi do strony, która dane do logowania do banku zbiera. W taki sposób wyciągneli mi z konta 1800 zł Szczegóły znajdziecie tutaj - faraon24[kropka]pl/opinie/twojapaczka-24/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
strach pieniadze w banku trzymac
|
|
|
|
|
CYTAT strach pieniadze w banku trzymac Jeśli dostajesz linka z logowaniem do banku to go nie otwieraj... Poza tym czemu nie masz uwierzytelniania 2poziomowego ? Odp na pytanie twoje plus kod SMS do logowania ? Ja dodatkowo żeby zalogować się do banku muszę potwierdzić logowanie odciskiem palca w tel. Jeśli już 2poziom uwierzytelniania tj kod nie przyjdzie po podaniu loginu automatycznie wchodzę i zmieniam hasło. |
|
|
|
|
CYTAT strach pieniadze w banku trzymac nie strach tylko trzeba być zawsze czujnym. Płacę często ale ze strony banku a nie jakiegoś smsa. A już na pewno nie otworzę załącznika który mi podsuwają czy to smsem czy nawet mailem. Nawet przy bankomacie w pomieszczeniu zasłaniam PIN, i z byle bankomatu tez nie wypłacam. |
|