|
|
|
Jak wasze opinie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprawdz sobie w necie ktore seriale wolisz oglądać Ty czy reszta rodzinki.
Bo jeżeli chodzi o filmy to i tu i tu nowości i wielki wielki brak. Miałem to i to i jeżeli chodzi o filmy to cda.pl konto premium za 20zł doładowane kiedy mi się widzi za pomocą paysafecard miażdżyło netflixa i hbo go A jezeli juz to leciutko netflix lepiej wyoadał z filmami ale leciutko i ogolnie stare filmy tylko |
|
|
|
|
TV Trwam.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Warto mieć obydwie platformy.Bardzo duży wybór filmów, seriali,dokumentów. Przewaga NETFLIXA polega na tym że duża część jest w UHD- 4K,reszta W HD.Na HBO GO nawet HD nie ma.Ale jeśli ktoś lubi dobre filmy lub jest miłośnikiem seriali to warto mieć I to I to.Znam ludzi którzy mają obydwie platformy,nie mając nawet telewizji kablowej choćby najmniejszego pakietu.
|
|
|
|
|
CYTAT Warto mieć obydwie platformy.Bardzo duży wybór filmów, seriali,dokumentów. Przewaga NETFLIXA polega na tym że duża część jest w UHD- 4K,reszta W HD.Na HBO GO nawet HD nie ma.Ale jeśli ktoś lubi dobre filmy lub jest miłośnikiem seriali to warto mieć I to I to.Znam ludzi którzy mają obydwie platformy,nie mając nawet telewizji kablowej choćby najmniejszego pakietu. A nowości masz? Dużo starzyzny i tylko seriale ratują sytuacje ale nie każdy ogląda seriale. |
|
|
|
|
CYTAT A nowości masz? Dużo starzyzny i tylko seriale ratują sytuacje ale nie każdy ogląda seriale. Filmy na obu platformach to raczej dodatek - jeśli nie oglądałeś seriali na obu platformach to wybierz, która chcesz masz masę miesięcy oglądania przed sobą |
|
|
|
|
netflix górą
|
|
|
|
|
Tylko netflix hbo jest naprawdę bardzo, bardzo słabe... średnio jest co do oglądania a jeśli już coś zechcesz to w formie pokazu slajdów albo co chwile zrywa połączenie. Netflix ma ciekawsza ofertę i lepiej działa
|
|
|
|
|
netflix ma wiecej pozycji. HBO ma za to niektóre ciekawe filmy czy seriale.. zawsze mozna wykupic abonament na jakis czas tu i tu
|
|
|
|
|
mam oba i częściej wybieram netflix !
|
|
|
|
|
Przy okazji nie dajmy się kopać za własne pieniądze,,,
https://www.citizengo.org/pl/rf/175913-zadamy-netflix-usunal-bluznierczy-film-ze-swojej-platformy?utm_source=em&utm_medium=e-mail&utm_content=typage Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
jak by ktoś chciał netflix
mam wolne miejsce jako administrator 1 miejsce 11z/mies zainteresowani pisać |
|
|
|
|
A może player?? Tam jest TVN canal plus i hbo zależy jaki się pakiet wykupi
|
|
|
|
|
ja tam zawsze kupuje za 2zl na olx i chyba tylko z raz sie przejechalem ze padlo i gosc nie dal nowego. Kilka dni temu 10zl za 30 dni +7 gratis
|
|
|
|
|
Korzystam z dwóch platform. Ilościowo wygrywa Netflix, jakościowo HBO.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT jak by ktoś chciał netflix mam wolne miejsce jako administrator 1 miejsce 11z/mies zainteresowani pisać Aktualne jeszcze Awwf |
|