|
|
|
Czy płatność za wypożyczenie łyżew na lodowisku jest zawsze realizowana wyłącznie bezgotówkowo? Nigdzie nie mogę w internecie znaleźć regulaminu, nie ma nawet godzin otwarcia czy informacji o przerwach technicznych...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej,
Płatnośc tylko bezgotówkowa. Osobiście uważam, że organizacja o wiele grosza niż w poprzednich sezonach. Lodowisko stosunkowo za małe do ilości osób korzystających. Nikt nad tym nie panuje....Każdy wchodzi kiedy chce pod warunkiem, że zdobył rozmiar potrzebnych mu łyżew. Podaję godziny otwarcia:od 10.00 do 20.00. Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Są jeszcze prowadzone nauki jazdy od 12 do 14 (chyba tylko sobota, niedziela), i przerwa techniczna po 14.
Regulamin jest na drzwiach wejściowych do mini przebieralni i coś można dowiedzieć się na FB. Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Lodowisko zdecydowanie za małe jak na Stalową ,duża warstwa śniegu, ogólnie jakość lodowiska słaba .Blondynka proponująca usługi mBanku bezcenna To że jest za free duży plus .
|
|
|
|
|
Z tą informacją niestety kiepsko idzie m-Bankowi... Znalazłam jedynie na fb stary profil miejskiego lodowiska, przekierowujący do starej strony MOSIR-u i wydarzenie "Lodowisko mBanku w Stalowej Woli" a tam info o okresie otwarcia, godzinach, ale bez informacji o przerwach technicznych oraz o koszcie wypożyczenia łyżew i zakupu kawy Ani słowa o formie płatności. Poza tym, czy każdy musi mieć konto i kartę? Już 18-latek ma? Nie mówiąc o młodszych. Rozumiem, czasy się zmieniają i zapewne niedługo będą tylko płatności bezgotówkowe, ale bez przesady... 6 zł.???? I kto bierze ze sobą kartę na lodowisko, przeważnie pakuje się w kieszenie najważniejsze rzeczy, a karta do nich na pewno nie należy. Zresztą, po co brać coś, co można zgubić, a co jest dość ważne.
To tyle przemyśleń... Nie wybiorę się w tym roku, może w przyszłym będzie prawdziwe lodowisko, z dobrą organizacją, nawet jeśli będzie płatne... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
No ale darmowe
Prawda jest taka, że to promocja banku. Cieszyć się trzeba, że mamy takie lodowisko bo na inne nas jako miasto nie stać. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ja płaciłem gotówką za łyżwy
|
|