|
|
|
WItam. Czy w okolicy jest optyk godny polecenia?? co zbada wzrok i dobierze okulary????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja od wielu lat korzystam z usług optyka na ul. Narutowicza. W lipcu mija 6 lat jak zamówiłem u nich progresy z oprawkami (600 zł) i do dziś je używam. Tam Ci zbada wzrok i dobierze szkła a oprawki sobie wybierzesz.
|
|
|
|
|
Dziękuje za odpowiedź.
|
|
|
|
|
Najlepiej robi optyk na Okulickiego 108
|
|
|
|
|
CYTAT Najlepiej robi optyk na Okulickiego 108 rozumiem że wszystkie ponad dziesięć salonów zaliczyłeś i ten na Okulickiego najlepiej zrobił ci okulary. Licząc każde okulary na minimum trzy lata to zeszło ci ponad 30 lat żeby ocenić wszystkich optyków |
|
|
|
|
ja polecam optyka przy ul hutniczej
od lat korzystam z ich usług |
|
|
|
|
CYTAT ja polecam optyka przy ul hutniczej od lat korzystam z ich usług też dobry, byłem u niego raz, wysoka kultura i profesjonalizm |
|
|
|
|
No, wszystko super. Każdy jeden. A zapytajcie Państwo "swojego" optyka, tego niby najlepszego, czy wykonują okulary korygujące widzenie barw. Ciekaw jestem ich miny jak i odpowiedzi. I skoro są tacy "dobrzy", to dlaczego takich nie wykonują.
|
|
|
|
|
Ja nie polecam tych Panstwa na Narutowicza. Kupilam tam swojego czasu okulary i po 2 dniach oprawki zaczely sie "luszczyc". Wrocilam z reklamacja a pan wlasciciel probowal mi wmowic, ze uzytkuje okulary w nieprawidlowy sposob hmmmm...dosc smieszne. Nie wrocilam tam juz i bede odradzac.
|
|
|
|
|
CYTAT WItam. Czy w okolicy jest optyk godny polecenia?? co zbada wzrok i dobierze okulary???? Zbada wzrok i dobierze moc szkieł dobry okulista, nie optyk. Okulista zbada dno oka, sprawdzi, czy nic podejrzanego się nie dzieje itd. Optyk, a właściwie optometrysta zmierzy tylko wadę i dobierze szkła. Dlatego namawiam mocno na okulistę, szkoda oczu. A dobór i wybór oprawek? W Stalowej nie wiem, nie znam, dawno nie korzystałem. Ale polecam wybrać się do sieciówki, do Ocular Canada. Bardzo profesjonalna obsługa, duży wybór świetnych oprawek. W małych salonach, nawet w Vision Express obsługa ze zwykłymi Ray Banami obchodzi się jak ze złotym cielcem, a w Ocular bez problemu możesz sobie wybierać, przymierzać i oglądać różne Tomy Fordy i żadnej spiny, pełna profeska. Moim zdaniem warto, okulary kupuje się na lata. A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
Styl optyk na poniatowskiego polecam
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT WItam. Czy w okolicy jest optyk godny polecenia?? co zbada wzrok i dobierze okulary???? Zbada wzrok i dobierze moc szkieł dobry okulista, nie optyk. Okulista zbada dno oka, sprawdzi, czy nic podejrzanego się nie dzieje itd. Optyk, a właściwie optometrysta zmierzy tylko wadę i dobierze szkła. Dlatego namawiam mocno na okulistę, szkoda oczu. A dobór i wybór oprawek? W Stalowej nie wiem, nie znam, dawno nie korzystałem. Ale polecam wybrać się do sieciówki, do Ocular Canada. Bardzo profesjonalna obsługa, duży wybór świetnych oprawek. W małych salonach, nawet w Vision Express obsługa ze zwykłymi Ray Banami obchodzi się jak ze złotym cielcem, a w Ocular bez problemu możesz sobie wybierać, przymierzać i oglądać różne Tomy Fordy i żadnej spiny, pełna profeska. Moim zdaniem warto, okulary kupuje się na lata. Dziękuje - tak też zrobiłam - wizyta u okulisty |
|