|
|
|
)Orientuje się ktoś gdzie są jakieś przyjęcia do pracy w Stalowej Woli interesuje mnie tylko praca na jedną zmianę jak ktoś coś to proszę pisać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na 1 zmianę to wątpię żebyś coś znalazła bez znajomości.W STREFIE EKONOMICZNEJ jest praca,także dla kobiet...ale w większości W systemie 4 BRYGADOWYM bądź W najlepszym razie na 3 zmiany pon- piątek.Tak POPROSTU pracują te wszystkie zakłady W SPECJALNEJ SYREFIE EKONOMICZNEJ.
|
|
|
|
|
dzięki wielkie właśnie zauważyłam że jak się nie ma pleców i znajomości to jest ciężko pozdrawiam.
|
|
|
|
|
na olx jest oferta 1 zmiana sprzątanie bloków umowa o prace
|
|
|
|
|
Podpinam się poszukuje pracy na dwie zmiany ;) . Na jedna zmianę widziałam ogłoszenie na sprzątanie na olx oraz na SpAm.SpAm@SpAm pojawiły się ogłoszenia na jedna zmianę
|
|
|
|
|
no to jeszcze widziałem ogłoszenie na stalowowolskim portalu skelp frak 2 zmiany tylko ze z tego co wiem lekko tam nie jest i fizycznie i psychicznie, częsta rotacja itp. itd... ale spróbować warto bo może się mylę. Poza tym wiem ze zatrudniają na 2 zmiany do firmy Iwamet no ale więcej na ten temat nie podpowiem
|
|
|
|
|
W firmie VOSTER W Stalowej Woli,też chyba teraz są przyjęcia do pracy kobiet.Praca na 2 lub 3 zmiany pon- piątek.W zależności na jakie stanowisko się trafi.Sprobowac zapytać,wysłać CV zawsze można.
|
|
|
|
|
ty byś wysłał swoją kobietę do Vostera? I to na 2, 3 zmiany? Za jaką karę.
Tej Pani chodzi o pierwszą zmianę i nie w obozie pracy. W dodatku dojazd do Zarzecza trochę zajmuje. |
|
|
|
|
Dziękuję za informację pozdrawiam
|
|
|
|
|
Starostwo ogłosiło nabór na stanowisko urzędnicze. Proszę pamiętać, że oprócz tego co jest napisane są punktowane dodatkowo:
- pochodzenie z Zaklikowa i okolic - pozostawanie w ścisłych kontaktach towarzyskich lub rodzinnych z wicestarostą - najwyżej punktują należenie do tego samego koła myśliwskiego co wicestarosta |
|
|
|
|
Śpieszta się, mało czasu zostało - składanie do dzisiaj
|
|