|
|
|
Proszę o opinię dr Cisek alergolog, koszt wizyty jaki jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
70zł pierwsza wizyta, każda kolejna 50zł
|
|
|
|
|
Nie polecam, zwłaszcza dla dzieci, więcej info na pw.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie polecam, zwłaszcza dla dzieci, więcej info na pw. dokładnie |
|
|
|
|
Ja z kolei mogę polecić Panią dr. To były wizyty sporadyczne ale podobało mi się podejście i wiedza. Więc czego się czepaić ? Może przydługich kolejek …
|
|
|
|
|
Polecam gorąco. Pani doktor bardzo pomogła mi i kilku osobom w mojej rodzinie. Miła, ciepła z dużą wiedzą.
|
|
|
|
|
Mi powiedziała że szukam u 3 letniego dziecka alergii,ze w tym.wieku to nie możliwe, ale zrobiła badania i była bardzo zszokowana że jednak ma alergię:/
|
|
|
|
|
Chodziłam z synem w ubiegłym roku , fakt bardzo sympatyczna i miła, ale przepisywała mu dosłownie reklamówkę leków , które nie pomagały, testy docelowo miał zrobione, wyszły oczywiście kurz, bylica itp. dostaliśmy receptę na odczulanie, ale lek w dawce początkowej do tej pory nie jest dostępny, ogólnie mam mieszane uczucia, ale alergia jak miał ataki to raczej sama odpuszczała chwilowo niż dzięki leczeniu
|
|
|
|
|
Zapomniałam dodać do odpowiedzi wyzej, że właśnie szukam innego alergologa, przed chwilą zapytałam o doktora Winiarskiego , również czekam na informacje
|
|
|
|
|
dr Winiarski- ok
|
|
|
|
|
CYTAT dr Winiarski- ok Dziś trafiłam do poradni w Nisku, jestem mile puki co zaskoczona , we wtorek już wizyta i testy, doktor bardzo konkretny i pomocny. |
|
|
|
|
Ja się ciesze że jest tak wiele negatywnych komentarzy. Przynajmniej będą mniejsze kolejki do jednej z najlepszych alergologów w okolicy.
|
|