|
|
|
Czy warto wracać do Polski?? Prosze o opinie ludzi, ktorzy wrocili lub zamierzaja wracac lub tych co ani mysla o powrocie. Oczywiescie dobrze by bylo tez by osoby wypowiedzialy sie chcacy wyjechac i nie myslacy na faktem wyjazdu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czyli wszyscy mają się wypowiedzieć?
A może najpierw ty coś o sobie napiszesz? Skąd chcesz wracać, jak długo tam jesteś, masz rodzinę, masz jakiś zawód, umiejętności itd.? A może jesteś tylko adminem sm, który chce nakręcić następny temat żeby ilość wyświetleń się zgadzała? |
|
|
|
|
Ehh
to Ty nam powiedz czy warto wyjeżdżać z Polski? |
|
|
|
|
Oczywiście że warto wrócić do Polski.
Dlaczego? Aby zabrać resztę rzeczy,zagłosować na Prawą Ręke Prezesa i...wyjechać na Białoruś. Tam przynajmniej nie udają,ze jest demokracja,wolność,że nie ma propagandy(kultu jednostki),no i najważniejsze-nie ma Jarosława. https://demot(...)istnieje SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
tak
|
|
|
|
|
oczywiście że tak
|
|
|
|
|
CYTAT Czyli wszyscy mają się wypowiedzieć? A może najpierw ty coś o sobie napiszesz? Skąd chcesz wracać, jak długo tam jesteś, masz rodzinę, masz jakiś zawód, umiejętności itd.? A może jesteś tylko adminem sm, który chce nakręcić następny temat żeby ilość wyświetleń się zgadzała? Jesli o mnie chodzi to jestem juz tyle lat zagranica, ze nie wiem jak realnie patrzec na sytuacja jaka jest w PL. Jesli chodzi o zawod to wiekszosc rzeczy budowlanych . Jestem obecnie w UK i mam dobre standardy zycia , nie moge narzekac ale mimo to chcialbym sie dowiedziwc jak to w PL wyglada. |
|