|
|
|
Witam, czy ktos moze polecic jakas solidna firme z okolicy do wykonia ogrodzenia? Interesuje mnie ogrodzenie z betonowych „bloczkow ogrodzeniowych” z wkomponowana brama i panelami stalowymi z Wisniowskiego. Nie interesuja mnie firmy 1-2 osobowe pod tytualem „janusz brameks i synowie” bo nie chcialbym aby po zdemontowaniu obecnego ogrodzenia montaz nowego trwal kilka tygodni. Ma ktos jakies doswiadczenie z firmami innymi niz Solo? Ewentualnie jakies opinie na temat firmy Solo? Z gory dzieki! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorry ale nie raz firma rodzinną ojciec z synem zrobią lepszą robotę niż Wielka firma.
|
|
|
|
|
Polecam firme z Kotowej woli adres mozna znalezc na goglach juz 2 razy u nich robiłem ogrodzenie ceny spoko i maja własnych fachowców ,oczywiscie wczesniej trzeba sie umówic ale mysle ze tak do 2 tygodni termin sie znajdzie sama robota zajmuje 2-3 dni zalezy od metrów u mnie wyrobili sie w 2 dni
|
|
|
|
|
CYTAT Sorry ale nie raz firma rodzinną ojciec z synem zrobią lepszą robotę niż Wielka firma. Przepraszam, zle sie wyrazilem. Nie chodzi mi o jakosc wykonanej pracy tylko tempo. Pewnych spraw nie przeskoczysz i zapewne szybciej wymuruje ( w zasadzie ulozy, zazbroi i zaleje) z bloczka 40mb ogrodzenia kilku chlopa z wiekszej firmy niz 2 z mniejszej. |
|
|
|
|
Uważaj teraz firmy dużo chcą ,a jakość jest słaba.Najsłabszy element bramy to malowanie .Dasza dwie cienkie warstwy i mysla że wystarczy.
|
|
|
|
|
w solo robia podwykonawcy, tacy ze pozal sie boze, u mnie drzwi montowali, żenada, własnie typu janusz z kolegą.
Sama brame montowal mi Bramex z niska, terminowo, ale nie od reki, a bramy i panele mam z consport. |
|
|
|
|
Szczerze mogę polecić ogrodzenie modułowe joniec. Jest bardzo trwałe, estetycznie wygląda i bardzo proste w montażu. Postawi je nawet fachowiec który ma mierne pojęcie o murarce.
|
|