|
|
|
Może ktoś poradzi mi w jakim miejscu postawić ruter,chodzi mi konkretnie w jakiej odległości od człowieka może stać aby był bezpieczny.W moim małym mieszkaniu najbardziej pasowałoby mi aby stał na biurku ale nie mam pojęcia czy takie ustawienie jest zgodne z normami bezpieczeństwa.Dzięki!!!
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
zaleca sie aby stal min 0,5m nad ziemia
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
postaw sobie w piwnicy!!!!!!!!!!! bedzie ok!!!!!!!!!!!
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Nie trzeba w piwnicy nie sluchaj go!! On Cie chce oklamac!! Ja mam w szafce przykrytego ubraniami i wszystko jest ok łacznie z sygnałem ;) Musialem dokupic dluzsza antene i kabel ale teraz gitara gra, a i ja sie czuje dobrze Komputer tez schowalem do szafy, zeby promieniowanie magnetyczne na mnie nie wplywalo, jedynie monitor mam na biurku, ale kupilem taki z ograniczana emisja szkodliwych fal ;)
|
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Nie trzeba w piwnicy nie sluchaj go!! On Cie chce oklamac!! Ja mam w szafce przykrytego ubraniami i wszystko jest ok łacznie z sygnałem ;) Musialem dokupic dluzsza antene i kabel ale teraz gitara gra, a i ja sie czuje dobrze Komputer tez schowalem do szafy, zeby promieniowanie magnetyczne na mnie nie wplywalo, jedynie monitor mam na biurku, ale kupilem taki z ograniczana emisja szkodliwych fal ;) a szafe cieklym azotem chlodzisz? czy cisowianka? \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
Nic z tych rzeczy, wybilem dziure w scianie latem zeby miec lepsze chlodzenie montuje w tej dziurze dodaktowy wentylator, a zima go zdejmuje zebym nie mial zazimno w pokoju, dzieki takiemu rozwiazaniu oszczedzam prad, a temperatura spadla mi do 5 stopni jak sie denerwuje.
|
|
|
|
|
Postaw go na szafie i masz problem z głowy. Tylko, żeby Ci kabel sięgnął.
|
|